Huis bouwen

Als u een huis wilt bouwen, dan kunt u zich wenden tot Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink. Woningbouw is onze specialiteit. We hebben ruime ervaring met het bouwen van huizen. Daarbij luisteren we sterk naar de wensen van de klant. Aan de hand van wat u ons aanreikt komen we tot een ontwerp. Steeds houden we ruggespraak. Na overeenstemming te hebben bereikt met u kan de bouw in gang worden gezet. Bij ons vindt u alles onder één dak, van timmerlieden en metselaars tot een constructeur. Als u een huis wilt bouwen, dan kunt u afstemmen op Poppink. Wij staan garant voor optimale kwaliteit en service. Poppink heeft de deskundigheid en de finesse om uw droomhuis te laten verrijzen. We zorgen ervoor dat het klopt. U kunt bij ons terecht voor een vrijstaande woning, een 2 onder 1 kap woning, een recreatiewoning of een woning naar eigen ontwerp. Daarbij staan we bekend om onze traditionele bouwwijze. Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. Als u een huis wilt bouwen, dan kunt u afkoersen op Poppink.

Geen twee woningen die worden opgeleverd door Poppink zijn hetzelfde. We kunnen putten uit een breed palet aan stijlen. Als u een huis wilt bouwen, dan kunt u zich richten tot Poppink. We doen er alles aan om aan uw wensen tegemoet te kunnen komen. Daarvoor zetten we ons in. Als u een huis wilt bouwen, dan kunt u uitwijken naar Poppink.

Huis bouwen: Poppink

We gaan zeer gedetailleerd te werk. Als u een mooi en betaalbaar huis wilt bouwen, dan moet u bij Poppink zijn. Zie hier meer over ons:

· Woningtypen
· Profiel Poppink

Als u een huis wilt bouwen en meer informatie wilt over Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.