Huis bouwen

Wanneer u zoekt op huis bouwen bent u bij Bouwbedrijf poppink aan het juiste adres. U bent aangekomen bij een van de grootste bouwbedrijven in Oost-Nederland. Wij beschikken over ruim 75 vak-lieden en zijn al ruim 65 jaar een begrip.

Doordat we vrijwel ieder huis bouwen kunnen wij voor u ook ieder huis bouwen op kavel. Als u niet weet welke stijl u nou precies wilt gaan bouwen, of niet weet welke type woning nou echt bij u past, dan bent u hier zeker aan het juiste adres, want wij helpen u graag verder!

Door middel van onze kennis en ervaring met het bouwen van de meest uiteenlopende huizen beschikken we over de nodige ervaring. Zo kunnen we u voorzien van een groot aantal cataloguswoningen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld vrijstaande of twee onder een kap woningen. Ook wanneer u een bungalow wilt laten bouwen kunnen we u helpen bij het bouwen op kavel.

Wilt u advies voor het bouwen op kavel of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink.

Huis bouwen

Huis bouwen | Poppink B.V.

Geschikt woningtype voor u

Het voordeel van bouwbedrijf Poppink is dat alles vanuit eigen fabriek kan worden geleverd. Zo kunnen wij aan al uw huis bouwen wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf voor bouwen op kavel, bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen.

Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf Poppink u adviseren in de te nemen keuzes bij bouwen op kavel of kavel kopen. Uw huis bouwen kan bij ons!

Waarom bouwbedrijf poppink

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Huis bouwen | Poppink B.V.

Huis bouwen | Poppink B.V.

Bouwen woning

U bent van plan te gaan bouwen op kavel, maar hoe gaat dat nou eigenlijk? Het is erg belangrijk om alles te hebben uitgezocht hoe dat nou moet, maar daar komt erg veel bij kijken. Samen met elkaar gaan wij bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij als bouwbedrijf Poppink helpen u graag met het realiseren van uw droomhuis!

Wij als aannemer nemen graag de verantwoordelijkheid op ons en zorgen voor de coördinatie, realisatie en de organisatie. Hierdoor nemen wij uw stress weg. Fijn toch?

Heeft u vragen over wat wij voor u kunnen betekenen of vragen over huis bouwen? Neem dan gerust contact met ons op. U bent van harte welkom!

Uw droomhuis met Poppink?

Bouw uw droomhuis met de specialisten van Bouwbedrijf Poppink. Door de realisatie van uw nieuwbouw woning krijgt u een woning geheel naar uw wensen en smaak. Zo hoeft u uw woning niet eindeloos te verbouwen tot uw droomwoning. Maar kunt u direct, vanaf het ontwerp bepalen welke wensen u waar wilt laten realiseren.

Samen met u gaan we uw huis bouwen op kavel wat daarna uw droomhuis wordt. Niet alleen kunnen onze specialisten uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren. Doordat Bouwbedrijf Poppink alle specialisaties binnenshuis heeft ontstaan er korte lijnen bij de realisatie van uw woning, dit is wel zo prettig.

Wilt u weten wat Bouwbedrijf Poppink kan betekenen voor het realiseren van uw woonwensen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies en informatie. Zoals gezegd, samen met u gaan wij werken aan uw droomhuis!

Wilt u inspiratie op doen of bent u benieuwd naar voorbeelden van woningen? Bekijk dan even onze Pinterest pagina! Hier staan veel mooie ideeën op.