Bouwkavel

U heeft gezocht naar het woord bouwkavel, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij kunnen u niet alleen adviseren en begeleiden bij het realiseren van uw woning, maar ook wanneer u opzoek bent naar een bouwkavel om uw droomwoning op te realiseren bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo kunt u bij ons in een divers aantal plaatsen een bouwkavel vinden.

Samengevat kan bouwbedrijf Poppink u voorzien van het complete pakket wanneer u opzoek bent naar een kavel waarop u kunt bouwen. Doordat bouwbedrijf Poppink zich een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland mag noemen beschikken we over veel kennis en ervaring bij het bouwen van woningen. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over de kosten voor een nieuwbouwhuis kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze medewerkers.

Bouwkavel

Bouwkavel

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Bouwkavel

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Bouwkavel | Poppink B.V.

Woningen op social media

Wanneer u zoekt naar een te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft kunt u ons bereiken via de bekende kanalen.

Bouwkavel | Poppink B.V.

U heeft een bouwkavel, en dan?

U heeft een bouwkavel gekocht, maar weet niet wat er daarna precies moet gebeuren. Als u een bouwkavel heeft gekocht kunt u niet zomaar beginnen met bouwen, daar komen nog een aantal zaken bij kijken. Bouwbedrijf Poppink helpt u graag bij dit hele proces, zodat alles netjes en soepel verloopt!

De mooiste ontwerpen voor uw bouwkavel.

Samen met u kunnen wij gaan kijken naar de mooiste ontwerpen voor uw bouwkavel, waarbij uzelf uw wensen kenbaar kan maken, waarbij wij vervolgens samen gaan kijken naar de mogelijkheden. Niks is te gek bij bouwbedrijf Poppink.