Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink B.V. adviseert, ontwerpt en bouwt!

Bouwbedrijf Poppink realiseert woningen in eigen beheer; van advies tot ontwerp en tenslotte de daadwerkelijke bouw. Het bouwbedrijf levert alles in één. Grote voordelen zijn dat het bedrijf kan leveren tegen scherpe tarieven en tevens korte lijnen heeft. U heeft één contactpersoon op de bouwplaats en op het kantoor. Zo weet u precies bij wie u moet zijn!

Advies huis bouwen

In een kennismakingsgesprek maakt u uw wensen en eisen kenbaar. Vervolgens maakt Poppink de offerte die bij u past! Wijzigingen doorgeven? Ook dat is mogelijk. De offerte kan namelijk in deze fase te allen tijde worden aangepast. Wanneer u tenslotte akkoord gaat, dan maakt de architect een schetsontwerp van het huis; de zogenoemde ontwerpfase.

Ontwerp huis

De architect zet uw droomhuis op papier. Geen enkel huis dat Poppink bouwt is namelijk standaard. Bepaal uw eigen indeling en afmetingen. Het bouwbedrijf kan alles in eigen beheer regelen. Een duurzame woning of een bepaalde stijl (modern, klassiek, et cetera) is dan ook mogelijk. In de eigen timmerwerkplaats maakt Poppink uw kozijnen (of stelkozijnen als voor kunststof gekozen wordt), trappen, deuren, plinten, kapconstructie en diverse betimmeringen zoals u deze wilt hebben. Uiteraard voldoen de buitendeuren en kozijnen die hier gefabriceerd worden aan de eisen van KOMO-keur. Het hang- en sluitwerk dat daarnaast gebruikt wordt, voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk.

Is de tekening naar wens? Dan kan gestart worden met de constructieberekening, het technische blad, BENG-berekening, de bouwbesluitberekening en tenslotte de bouwaanvraag.

Want ook dit regelt Poppink voor u!

Bouw huis

U bent akkoord met uw bouwtekening en ook uw bouwaanvraag is goedgekeurd. Gefeliciteerd! Er kan nu gestart worden met het bestellen van de materialen en de daadwerkelijke bouw. Dankzij de korte lijnen binnen het bouwbedrijf Poppink staat u snel in contact met één van onze medewerkers. U heeft één vast aanspreekpunt op kantoor en één op de bouwplaats.

Dankzij Poppinks grote timmerwerkplaats en opslagplaats kan het bouwbedrijf het meeste inhouse realiseren. Hierdoor kan flexibel gereageerd worden of speciale vragen of wensen. Daarnaast kan Poppink hierdoor ook scherpe, concurrerende prijzen hanteren. Bij Poppink betaalt u nooit teveel!