Woningbouw Broekland

Bent u op zoek naar de woningbouw Broekland? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Bouwbedrijf Poppink beschikt over alle middelen, mogelijkheden en mensen om uw woningbouw Broekland van 0 tot 100 te voltooien. Zoals gezegd beschikt bouwbedrijf Poppink over de juiste mensen. Hierbij kunt u denken aan bouwspecialisten, maar ook architecten. Daardoor hoeft u niet op zoek naar een derde partij voor bijvoorbeeld het ontwerp van uw woning.

Niet alleen geeft dit u een rust tijdens het bouwtraject. Maar ook zijn onze specialisten op de hoogte van uw bouwtraject. Daardoor kunnen wij u begeleiding en adviezen bieden tijdens het bouwtraject. Wanneer u benieuwd bent naar meer informatie over woningbouw Broekland kunt u daarvoor contact opnemen met bouwbedrijf Poppink. Onze specialisten voorzien u graag van advies en informatie.

Woningbouw Broekland

Woningbouw Broekland

Kosten woningbouw Broekland

Het is niet mogelijk om direct te zeggen hoeveel de kosten bedragen bij uw woningbouw Broekland. Dit heeft nog te maken met verschillende aspecten. Om erachter te komen wat uw kosten bedragen kunnen wij een afspraak maken om het over meerdere zaken te hebben, zoals bijvoorbeeld met welk materiaal u uw woningbouw Broekland wilt gaan bouwen.

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge milieueisen, waardoor uw huis goed moet geïsoleerd worden, een hoog energielabel heeft en is voorzien van een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra en riolering. Kortom: Een nieuwbouwwoning is duurzaam. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten.

Ook staat de prijs vast die u moet betalen dus weet u direct waar u aan toe bent. De eerste jaren zijn er ook weinig tot geen onderhoudskosten. Een nieuwbouwhuis koopt u vrij op naam dus u heeft ook geen kosten, zoals overdrachtsbelasting en taxatiekosten.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Ook voor uw woningbouw Broekland.  Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf voor woningbouw Broekland. Bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Woningbouw Broekland | Poppink B.V.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?