Woning vrijstaand

Bent u op zoek naar een woning vrijstaand? Daarvoor bent u bij Bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo kunnen de specialisten van Bouwbedrijf Poppink u voorzien in vraag naar het realiseren van een woning vrijstaand. Niet alleen kan bouwbedrijf Poppink uw woning vrijstaand bouwen, maar ook beschikken wij over architecten die het ontwerp én indeling van uw woning tot zich kunnen nemen.

Daardoor kunt u het ontwerp en de bouw van 0 tot 100 onder één dak onderbrengen. Niet alleen bespaart u daardoor op kostbare tijd, maar ook heeft u een aanspreekpunt. Wanneer u meer informatie wilt over een woning vrijstaand kunt u daarvoor contact opnemen met de specialisten van Bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u geheel vrijblijvend graag van meer advies en informatie over alle mogelijkheden.

Woning vrijstaand

Woning vrijstaand | Poppink B.V.

Wat is de prijs van woning vrijstaand?

Het is erg lastig om direct te zeggen wat de prijs is van een woning vrijstaand. Vanwege meerdere aspecten kunnen wij de exacte kosten niet direct geven. Om erachter te komen wat de prijs zal zijn. Kan u een afspraak met ons maken, waarin wij uw wensen aan het huis toevoegen. De prijs verschilt ook erg met welk materiaal u uw huis wilt laten bouwen en isoleren.

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge milieueisen, waardoor uw woning vrijstaand goed moet geïsoleerd worden, een hoog energielabel heeft en is voorzien van een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra en riolering. Kortom: Een nieuwbouwwoning is duurzaam. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten.

Ook staat de prijs vast die u moet betalen dus weet u direct waar u aan toe bent. De eerste jaren zijn er ook weinig tot geen onderhoudskosten. Een woning vrijstaand koopt u vrij op naam dus u heeft ook geen kosten, zoals overdrachtsbelasting en taxatiekosten.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Woning vrijstaand

Woning vrijstaand | Poppink B.V.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?