Woning laten bouwen

Wilt u een woning laten bouwen? Daarvoor bent u bij Bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo kan Bouwbedrijf Poppink voorzien in de vraag naar nieuwbouw huizen. Doordat u uw woning kunt laten bouwen door Poppink bent u zeker van onze kennis en expertise. Niet alleen kunnen wij u bij een woning laten bouwen daardoor voorzien van passend advies. Maar ook kunnen wij uw woning van A tot Z realiseren.

Zo zorgen onze architecten voor een fraai ontwerp van uw droomhuis. Vervolgens schakelen wij onze vaklieden in om uw woning laten bouwen. Samengevat worden alle benodigde onderdelen vooraf gerealiseerd in onze eigen werkplaats. Vervolgens worden deze onderdelen vervoerd naar uw bouwlocatie waar de montage van uw woning kan starten. Wanneer u meer informatie wilt over de mogelijkheden van een woning laten bouwen kunt u daarvoor contact opnemen met Bouwbedrijf Poppink. Ook kunt u direct onze brochure aanvragen.

Woning laten bouwen

Woning laten bouwen | Poppink B.V.

Kosten woning laten bouwen

Het is erg lastig om snel te zeggen wat de kosten woning laten bouwen zullen zijn. Hier komen veel aspecten bij kijken. Vanwege diverse aspecten kunnen de exacte kosten erg verschillen. Ook verschilt het namelijk veel in de materialen die u kiest. Om achter de kosten te komen kunt u met ons een afspraak maken. Wij zullen uw wensen verwerken in de woning.

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge milieueisen, waardoor uw huis goed moet geïsoleerd worden, een hoog energielabel heeft en is voorzien van een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra en riolering. Kortom: Een nieuwbouwwoning is duurzaam. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten.

Ook staat de prijs vast die u moet betalen dus weet u direct waar u aan toe bent. De eerste jaren zijn er ook weinig tot geen onderhoudskosten. Een nieuwbouwhuis koopt u vrij op naam dus u heeft ook geen kosten, zoals overdrachtsbelasting en taxatiekosten.

Prijzen van cataloguswoningen

Wanneer u kiest voor een catalogus woning kan dat betekenen dat veel onzekerheden weg worden gehaald bij het bouwproces. Zo hebt u de budgetoverschrijdingen beter in de hand. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen.

Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u dus vragen over een woning laten bouwen? Laat het ons weten!

Woning laten bouwen | Poppink B.V.

Woning laten bouwen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van een woning laten bouwen. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het mogelijk uw wensen samen te laten komen in een woning bouwen. Niet alleen kunnen onze specialisten uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?