Woning bouwen

Als u een woning wilt bouwen, dan kunt u uitwijken naar Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink. Wij zijn de specialist die al vele jaren het verschil maakt met een combinatie van kwaliteit en klantvriendelijkheid. Bij het bouwen van woningen staan de wensen van de klanten centraal. Met datgene wat u voor ogen heeft gaan wij aan de slag. Op basis daarvan komen we met een concept. We houden continu ruggespraak met onze klanten. Als u een woning wilt bouwen, dan kunt u een beroep doen op Poppink. We hebben ruim 75 gediplomeerde en deskundige medewerkers die ervoor zorgen dat we u op optimale wijze ter wille kunnen zijn. Onder meer metselaars, tekenaars, werkvoorbereiders en een constructeur zijn bij ons in dienst. Mede doordat we veel taken zelf kunnen verrichten zijn we een bouwbedrijf dat scherpe prijzen hanteert. U bent bij ons tevens verzekerd van korte lijnen. Wij staan garant voor een snelle en effectieve communicatie. Als u een woning wilt bouwen, dan kunt u terugvallen op Poppink.

Wij gaan voor een tevreden klant. Dat is ons doel, daar werken we voor. Als u een woning wilt bouwen, dan kunt u Poppink inschakelen. Onze mogelijkheden zijn groot. We bouwen vrijstaande woningen, 2 onder 1 kap woningen, recreatiewoningen en woningen naar eigen ontwerp. dienst willen zijn. Ook voor verbouwingen kunt u bij ons aankloppen. We willen onze klanten een zo breed mogelijk palet aan diensten voorschotelen. Als u een woning wilt bouwen, dan kunt u zich wenden tot Poppink.

Woning bouwen: Poppink specialist bij uitstek

We zijn een sterk servicegericht bedrijf. Als u een woning wilt bouwen, dan kunt u afstemmen op Poppink. Meer over ons:

· Profiel Poppink
· Werkwijze Poppink

Als u een woning wilt bouwen en meer informatie wilt over Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.