Woning bouwen op kavel

U heeft gezocht naar woning bouwen op kavel. Wanneer u zoekt op woning bouwen op kavel bent u daarvoor aan het juistea dres bij bouwbedrijf Poppink. Aangezien u zoekt op woning bouwen op kavel gaan wij er vanuit dat u reeds beschikt over een kavel waarop u een woning wilt laten bouwen. Zo beschikt bouwbedrijf Poppink over diverse cataloguswoningen waar u uit kunt kiezen. Zodoende kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een 2 onder 1 kap woning, vrijstaande woning of bungalow.

Daarnaast is het ook mogelijk voor u om een eigen ontwerp woning te laten bouwen door bouwbedrijf Poppink. Wanneer u kiest voor een cataloguswoning kunt u deze woning geheel naar eigen smaak laten opzetten. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen een uitbouw, of een garage te laten plaatsen.  Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld vrijstaande catalogus woningen van Bouwbedrijf Poppink? Klik dan op de onderstaande knop.

Woning bouwen op kavel

Woning bouwen op kavel | Poppink B.V.

Kosten woning bouwen op kavel

U wilt graag een nieuwbouwwoning, maar wat zijn nou de kosten woning bouwen op kavel? Is het een groot verschil als u kiest voor een nieuwbouw i.p.v. een bestaande woning.

Uiteraard kost een woning bouwen op kavel aardig wat geld, maar u bespaart wel een hoop kosten wanneer u kiest voor een nieuwbouwwoning.

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge milieueisen, waardoor uw huis goed moet geïsoleerd worden, een hoog energielabel heeft en is voorzien van een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra en riolering. Kortom: Een nieuwbouwwoning is duurzaam. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten.

Ook staat de prijs vast die u moet betalen dus weet u direct waar u aan toe bent. De eerste jaren zijn er ook weinig tot geen onderhoudskosten. Een nieuwbouwhuis koopt u vrij op naam dus u heeft ook geen kosten, zoals overdrachtsbelasting en taxatiekosten. Voor meer informatie over woning bouwen op kavel of andere vragen zijn wij te bereiken via de bekende kanalen. Wij helpen u graag!

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een woning bouwen op kavel zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces.

Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer vragen over woning bouwen op kavel kunt u ons altijd bereiken!

Woning bouwen op kavel

Woning bouwen op kavel

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?