Wat kost huis bouwen

U heeft gezocht op wat kost huis bouwen. Vervolgens bent u uitgekomen op de website van bouwbedrijf Poppink. Doordat wij beschikken over ruim 60 jaar ervaring met het bouwen van huizen bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij veel verschillende woning types aan u kunnen aanbieden kan het zijn dat de prijzen verschillen. Het antwoord op de vraag “Wat kost huis bouwen” is dan ook afhankelijk van vele verschillende factoren.

Wanneer u een type woning op het oog heeft en daarvoor een prijs wilt ontvangen kunt u daarvoor een offerte aanvragen bij ons. Wanneer u een offerte aanvraagt zullen wij de offerte voor u opmaken. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van het nodige advies. Door middel van onze jarenlange ervaring kunnen wij u dit als geen ander geven. Zo kunnen we een zo goed mogelijk antwoord geven op de vraag: Wat kost huis bouwen?

Wat kost huis bouwen

Wat kost huis bouwen

Prijzen van cataloguswoningen

Wanneer u kiest voor een catalogus woning kan dat betekenen dat veel onzekerheden weg worden gehaald bij het bouwproces. Zo hebt u de budgetoverschrijdingen beter in de hand. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. We proberen daarbij zo transparant mogelijk te zijn in de communicatie van wat kost huis bouwen?

Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

We werken gezamenlijk toe naar uw droomwoning. Niet alleen kunnen onze specialisten uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren. En vanzelfsprekend gebeurt dit allemaal in samenspraak met u. Zo bent u zeker van uw droomwoning.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Wat kost huis bouwen

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?