Wat kost het bouwen van een huis

Wanneer u zoekt naar wat kost het bouwen van een huis bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Zo is het vooraf lastige te benoemen wat uw huis zal gaan kosten zonder het kennen van uw wensen. Daardoor staat bouwbedrijf Poppink u graag te woord voor het berekenen van uw (toekomstige) woning. Niet alleen krijgt u daardoor een reëel antwoord op de vraag, wat kost het bouwen van een huis. Maar ook zal bouwbedrijf Poppink u adviezen geven voor het realiseren van uw woning.

Bovendien beschikt bouwbedrijf Poppink over alle mogelijkheden, middelen én mensen om uw woning van 0 tot 100 te realiseren. Bijvoorbeeld heeft bouwbedrijf Poppink eigen architecten en beschikken wij over de beste bouwlieden. Daarnaast kan bouwbedrijf Poppink alle benodigdheden voor uw huis binnenshuis realiseren in een van onze werkplaatsen Wanneer u meer wilt weten over wat kost het bouwen van een huis kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze specialisten. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Wat kost het bouwen van een huis

Wat kost het bouwen van een huis

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Kosten woning bouwen

Bouwbedrijf Poppink kan u voorzien van vrijwel ieder gewenst huis. Bijvoorbeeld wanneer u een vrijstaande woning of 2 onder 1 kap wilt bouwen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht wanneer u een bungalow of vakantie woning wilt laten bouwen. De kosten woning bouwen berekenen wij vervolgens voor u op maat.

Doordat bouwbedrijf Poppink beschikt over ruim 75 vaklieden kunnen wij vrijwel iedere wens voor u realiseren. ter illustratie, maken wij in onze werkplaats vrijwel iedere benodigdheden voor uw woning. Daarnaast kunnen onze medewerkers u voorzien van het nodige advies wanneer u besluit een nieuwe woning te bouwen.

Wilt u direct een offerte aanvragen of wilt u meer informatie ontvangen over wat kost het bouwen van een huis? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Wat kost het bouwen van een huis

Wat kost het bouwen van een huis | Poppink B.V.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?