Wat kost een nieuwbouwwoning

U zocht naar wat kost een nieuwbouwwoning. Wanneer u zoekt op wat kost een nieuwbouwwoning bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Echter is het vooraf lastig om een prijs te noemen voor een nieuwbouwwoning. Zo is is het namelijk mogelijk om verschillende soorten en types nieuwbouwwoning te laten bouwen. Daardoor zullen we eerst uw vraag; ‘wat kost een nieuwbouwwoning’, moeten specificeren. Zo wordt er gekeken naar welk soort woning u wilt laten bouwen.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een vrijstaande- of twee onder 1 kap woning. Daarnaast kunt u een woning casco laten bouwen. Of al voorzien van onderdelen zoals keuken en/of badkamer. Daarnaast kunt u uiteraard ook kiezen uit een tal van opties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een uitbouw, garage of carport. Wanneer we al uw wensen in beeld hebben zullen wij een prijscalculatie gaan uitvoeren. Daarmee krijgt u een passende offerte voor uw droomhuis. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink en laat u adviseren.

Wat kost een nieuwbouwwoning

Wat kost een nieuwbouwwoning | Poppink B.V.

Wat kost een nieuwbouwwoning precies

U bent aan het kijken om een nieuwbouwwoning te gaan bouwen of kopen, maar wat kost een nieuwbouwwoning? Tegenwoordig is het best prijzig als u van plan bent om een nieuwbouwwoning te gaan bouwen, maar u bespaart wel een hoop kosten wanneer u kiest voor een nieuwbouwwoning.

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge milieueisen, waardoor uw huis goed moet geïsoleerd worden, een hoog energielabel heeft en is voorzien van een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra en riolering. Kortom: Een nieuwbouwwoning is duurzaam. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten.

Ook staat de prijs vast die u moet betalen dus weet u direct waar u aan toe bent. De eerste jaren zijn er ook weinig tot geen onderhoudskosten. Een nieuwbouwhuis koopt u vrij op naam dus u heeft ook geen kosten, zoals overdrachtsbelasting en taxatiekosten. Wanneer u nog meer vragen heeft over wat kost een nieuwbouwwoning kan u ons bereiken via de bekende kanalen.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Wat kost een nieuwbouwwoning

Wat kost een nieuwbouwwoning

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?