Wat kost een huis bouwen

Wanneer u zoekt op wat kost een huis bouwen bent u voor het beantwoorden van deze vraag aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Echter is de vraag niet een op een te beantwoorden. Zo verschillen de kosten voor het bouwen van een huis aan de hand van het soort huis en de opties die u kiest. Wanneer u een exacte prijs wilt weten voor het laten bouwen van uw toekomstige huis kunt u daarvoor het beste contact opnemen met een van onze medewerkers.

Doordat bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven is in Oost-Nederland beschikken we over veel kennis en ervaring. Wilt u meer informatie ontvangen? Wat kost een huis bouwen die jij voor ogen hebt? Bent u benieuwd? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en laat u adviseren.

Wat kost een huis bouwen

Wat kost een huis bouwen | Poppink B.V.

Prijzen van cataloguswoningen

Wat kost een huis bouwen bij Bouwbedrijf Poppink? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Wanneer u kiest voor een catalogus woning kan dat betekenen dat veel onzekerheden weg worden gehaald bij het bouwproces. Zo hebt u de budgetoverschrijdingen beter in de hand. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen.

Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Dan kunnen we een ruwe inschatting maken op de vraag” Wat kost een huis bouwen?”. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk. Niet alleen kunnen onze specialisten uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Wat kost een huis bouwen

Wat kost een huis bouwen

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen.

Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?