Vrijstaande woning nieuwbouw

Wanneer u zoekt op vrijstaande woning nieuwbouw bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Doordat bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland is beschikken we over veel kennis en ervaring binnen het realiseren van een vrijstaande woning nieuwbouw. Een vrijstaande woning is een woning waar geen ander aan een gesloten woningen vast zitten. Hierdoor bestaat er een vrije woning. Wanneer u een vrijstaande woning nieuwbouw wilt laten bouwen kunt u daarvoor kiezen uit een tal van opties. Een van deze opties is een vrijontwerp woning of een cataloguswoning.

Door middel van bijvoorbeeld een genoemde cataloguswoning kunnen we uw woning realiseren aan de hand van vooraf afgesproken opties. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een carport, uitbouw of garage. Kortom, waneer u een vrijstaande woning nieuwbouw wilt laten bouwen krijgt u te maken met veel keuzes. Onze medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Daardoor kunnen onze medewerkers u voorzien van goed en betrouwbaar advies. Wilt u meer informatie over een vrijstaande woning nieuwbouw? Of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Vrijstaande woning nieuwbouw

Vrijstaande woning nieuwbouw

Prijzen van cataloguswoningen

Wanneer u kiest voor een catalogus woning kan dat betekenen dat veel onzekerheden weg worden gehaald bij het bouwproces. Zo hebt u de budgetoverschrijdingen beter in de hand. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijstaande woning nieuwbouw. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen.

Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk. Niet alleen kunnen onze specialisten dus uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Vrijstaande woning nieuwbouw

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?