Vrijstaande woning laten bouwen

Wanneer u zoekt op vrijstaande woning laten bouwen bent u daarvoor bij Bouwbedrijf Poppink uit Fleringen aan het juiste adres. Een woning die niet is aangebouwd aan andere huizen en is omgeven door tuin of grond, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een 2-onder-1-kap. Poppink heeft een uitgebreid aanbod van vrijstaande woningen. Woningtypen van klassiek tot modern, maar allemaal traditioneel gebouwd. Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld vrijstaande catalogus woningen van Bouwbedrijf Poppink? Klik dan op de onderstaande knop.

Vrijstaande woning laten bouwen

Vrijstaande woning laten bouwen | Poppink B.V.

Kosten vrijstaande woning laten bouwen

Om de exacte kosten te berekenen wat het precies gaat kosten kunnen wij niet direct zeggen. Dit heeft namelijk te maken met verschillende zaken. Zo zijn de prijzen al erg verschillend wanneer u voor een bepaald materiaal kiest. Wanneer u de exacte kosten zou willen weten van een vrijstaande woning laten bouwen, raden wij het aan om met ons een afspraak te maken! Bij bouwbedrijf Poppink hebben wij goed gediplomeerde en vakkundige medewerkers, om de kosten exact uit te zoeken.

Er komen veel voordelen kijken wanneer u van plan bent om een nieuwbouw woning te gaan bouwen. Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge milieueisen, waardoor uw huis goed moet geïsoleerd worden, een hoog energielabel heeft en is voorzien van een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra en riolering. Kortom: Een nieuwbouwwoning is duurzaam. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten. Ook staat de prijs vast die u moet betalen dus weet u direct waar u aan toe bent. De eerste jaren zijn er ook weinig tot geen onderhoudskosten.

Prijzen van cataloguswoningen

Wanneer u kiest voor een catalogus woning kan dat betekenen dat veel onzekerheden weg worden gehaald bij het bouwproces. Zo hebt u de budgetoverschrijdingen beter in de hand. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen.

Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Vrijstaande woning laten bouwen

Vrijstaande woning laten bouwen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Wanneer u inspiratie en ideeën wilt opdoen, kan u zeker een kijkje nemen op onze Pinterest pagina!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?