Vrijstaand huis

Bent u op zoek naar een vrijstaand huis? Daarvoor bent u bij dé specialist aan hét juiste adres. Zo kan Bouwbedrijf Poppink voorzien in de vraag naar het realiseren van een vrijstaand huis. Daardoor krijgt u een waar droomhuis. Zo kunnen onze eigen architecten het ontwerp voor uw vrijstaand huis aanpassen aan uw woonwensen.

Maar ook voorzien onze specialisten u van passend advies en informatie. Daardoor krijgt u een zeer functioneel en prettig vrijstaand huis. Wanneer u beschikt over wensen voor uw huis kunt u samen met onze architecten op zoek gaan naar de beste op lossingen. Zo kan er worden gekeken naar bijvoorbeeld een uitbouw, serre of dakkapel. Wanneer u meer informatie wilt over een vrijstaand huis kunt u daarvoor contact opnemen met de specialisten van Bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Vrijstaand huis

Vrijstaand huis

Wat kost een vrijstaand huis

U bent benieuwd naar de prijs van een vrijstaand huis. De prijs ligt natuurlijk wel aan een aantal factoren. De grootte van het vrijstaand huis, de plek van het vrijstaand huis, De bouwmaterialen, en nog meer. U bent benieuwd naar de prijs van verschillende woningen die wij aanbieden. Dat kan! Neem gerust contact met ons op over de prijs van een vrijstaand huis die u zoekt!

Ook voor het nieuw bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons ook aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de prijzen hiervan? Ook hiervoor kunt u gerust contact met ons op nemen. Klik op de knop hier beneden.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Vrijstaand huis

Vrijstaand huis

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?