Vrijstaand huis bouwen

Als u een vrijstaand huis wilt bouwen, dan kunt u Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink inschakelen. Wij bouwen op traditionele wijze, dat is ons handelsmerk. Poppink is de specialist. We hebben in ruim 55 jaar tijd duizenden woningen gerealiseerd. Met het bouwen van vrijstaande huizen hebben we veel ervaring. We hebben een breed en gevarieerd aanbod. Onze vrijstaande woningtypen variëren van klassiek tot modern. Tot de mogelijkheden behoort eveneens dat we het definitieve ontwerp en de bouw voor onze rekeningen nemen, nadat u een beroep heeft gedaan op een architect of architectenbureau. Wij staan voor klaar. Als u een vrijstaand huis wilt bouwen, denk dan aan Poppink. Wij zijn een sterk servicegerichte onderneming. Met uw wensen gaan wij aan de slag. Daarbij kunnen we bogen op de inzet van ruim 75 medewerkers, waaronder metselaars, werkvoorbereiders, timmerlieden en een constructeur. We brengen verschillende deskundige specialisten samen. Wij hanteren scherpe tarieven en staan borg voor een snelle en duidelijke communicatie. Als u een vrijstaand huis wilt bouwen, dan kunt u afstemmen op Poppink.

Afspraak is afspraak, die stelregel leven wij na. Onze medewerkers zijn toegewijd en gedreven. Als u een vrijstaand huis wilt bouwen, dan kunt u zich richten tot Poppink. Met onze stijlvolle en betaalbare woningen maken wij het verschil. We willen onze klanten tegemoetkomen. Als u een vrijstaand huis wilt bouwen, dan kunt u terugvallen op Poppink.

Vrijstaand huis bouwen: Poppink

Wij letten op alle details. Als u een vrijstaand huis wilt bouwen, dan kunt u terecht bij Poppink. Meer over ons:

· Werkwijze Poppink
· Profiel Poppink

Als u een vrijstaand huis wilt bouwen en meer informatie wilt over Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink, neem dan contact met ons op.