Vrijstaand bouwen

Wilt u graag vrijstaand bouwen? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo beschikt Bouwbedrijf Poppink over de juiste middelen om vrijstaand bouwen te realiseren. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u gemakkelijk een woning ontwerpen en laten bouwen. Bij ons hebben we alles binnenshuis om het vrijstaand bouwen tot een succes te laten verlopen.

Zoals gezegd kunt u ook het ontwerp van vrijstaand bouwen laten uitvoeren door de architecten van bouwbedrijf Poppink. Zo krijgt u niet alleen een huis naar uw wensen en dromen. Maar ook worden alle oplossingen onder een dak uitgevoerd. Daardoor ontstaan er korte lijnen en wordt er daardoor bespaart op tijd. Wanneer u meer informatie wilt over vrijstaand bouwen kunnen de specialisten van Bouwbedrijf Poppink u vrijblijvend voorzien van meer advies en informatie.

Vrijstaand bouwen | Poppink B.V.

Vrijstaand bouwen | Poppink B.V.

Kosten vrijstaand bouwen

Bent u benieuwd naar de kosten van vrijstaand bouwen? De kosten van vrijstaand bouwen verschilt erg per woning en door verschillende factoren. Om erachter te komen wat de daadwerkelijke kosten zullen bedragen, kunt u met ons een afspraak maken. Op deze manier kunt u uw wensen duidelijke benoemen die wij gaan verwerken in uw nieuwe woning. Zodra wij samen alle factoren hebben besproken kunnen wij een prijs indicatie maken.

Er komen veel voordelen bij kijken wanneer u een nieuwbouwwoning heeft. Zo moeten de woningen tegenwoordig voldoen aan verschillende milieueisen en isolatiewaardes. Zo bespaart u veel op de energiekosten. Het voordeel van het bouwen van een vrijstaande woning is dat u volledige controle heeft over het ontwerp en de afwerking.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen. Bouwbedrijf Poppink hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en goede communicatie met de klant, zodat het eindresultaat van uw vrijstaand bouwen woning volledig naar uw verwachtingen en wensen voldoet.

Vrijstaand bouwen

Vrijstaand bouwen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?