Van kavel tot droomhuis

U heeft gezocht op van kavel tot droomhuis. Wanneer u zoekt naar van kavel tot droomhuis bent u daarvoor bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Door middel van onze vakmensen kunnen wij uw droomhuis realiseren. Zo zou u er voor kunnen kiezen een catalogus woning te laten bouwen. Daarnaast kunnen onze vakmensen niet alleen catalogus woningen bouwen, ook kunt u bij ons komen wanneer u een vrij ontwerp woning wilt laten bouwen. Kortom, niets is te gek. Vandaar dat wij van uw kavel een droomhuis kunnen maken. Wilt u advies over uw te maken keuzes? Of wilt u in contact komen over de mogelijkheden voor uw kavel? Klik dan op de onderstaande knop.

Van kavel tot droomhuis

Van kavel tot droomhuis | Poppink B.V.

Stappen van kavel tot droomhuis

De eerste stap waar u mee bezig gaat is het kopen van uw bouwkavel. Nadat u uw bouwkavel geregeld heeft kan u bezig gaan met het nadenken over uw eigen huis. Hier komen veel dingen bij kijken. Het is belangrijk om te weten wat uw kosten gaan worden en inzicht te hebben bij al deze aspecten. Heeft u al nagedacht over de eisen van uw woning? Architectuur, de grootte van uw woonkamer, aantal slaapkamers etc. Wellicht heeft u ook eisen over de veiligheid en energiezuinigheid van uw toekomstige woning.

Met alle aspecten willen wij als Bouwbedrijf poppink u graag helpen! Naast dat wij een bouwbedrijf zijn kunnen wij ook dienen als aannemer. Om te mogen bouwen heeft u natuurlijk ook een omgevingsvergunning van de gemeente nodig. Bij deze aanvraag dienen wij onder andere tekeningen, constructieberekeningen en energieberekeningen in.

Allemaal aspecten waar wij mee bezig gaan samen en met u. Hierna volgt de start van de bouw en de oplevering hierna. Heeft u meer vragen over wat wij kunnen betekenen voor u of over de vraag van kavel tot droomhuis?

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt.

Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u meer vragen? Klik dan op de knop hieronder.

Van kavel tot droomhuis | Poppink B.V.

Van kavel tot droomhuis

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Wilt u meer inspiratie opdoen? Neem dan zeker een kijkje op onze Pinterest pagina! Hier staan vele leuke ideeën en inspiraties op voor uw volgende project.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?