Vakantiehuis bouwen op eigen grond

Wanneer u zoekt op vakantiehuis bouwen op eigen grond bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Zo is een van onze specialisme het bouwen van recreatiewoningen. Door middel van een vakantiehuis kunt u heerlijk genieten. Veelal in een natuurrijke omgeving. Daardoor ontstaan er bij het bouwen van een dergelijke woning punten waarbij rekening moet worden gehouden.

Doordat bouwbedrijf Poppink ervaren is in het realiseren van vakantiewoningen bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor bouwbedrijf Poppink, kiest u voor de kwaliteit die we leveren. Doordat we een van de grootste bouwbedrijven zijn uit Oost-Nederland beschikken we daarnaast ook nog eens over de nodige kennis en ervaring. Kortom, bouwbedrijf Poppink is hét adres voor het realiseren van uw vakantiehuis. Wilt u meer informatie over een vakantiehuis bouwen op eigen grond? Neem dan gerust contact met ons op.

Vakantiehuis bouwen op eigen grond

Vakantiehuis bouwen op eigen grond

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink uw vakantiehuis bouwen op eigen grond kan realiseren vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf met veel ervaring en kennis bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast bieden wij als bouwbedrijf Poppink u veel verschillende opties als het gaat om het bouwen van huizen etc. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

wit geschilderde 2 onder 1 kap woning met oranje dakpannen.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Neem ook eens een kijkje op onze Pinterest pagina! Hier kunt u veel leuke ideeën en inspiraties opdoen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?