Traditionele bouw

Voor traditionele bouw kunt u een beroep doen op Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink. Wij hebben veel ervaring. Sinds de start van het bedrijf in 1957 heeft Poppink enkele duizenden woningen gerealiseerd. Wij hebben daarbij altijd een traditionele bouwstijl toegepast en dat doen we nu nog steeds. We stemmen alles zorgvuldig af met de klant.

Het gaat ons erom dat we aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Daarvoor gaan we met u in gesprek. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat u de woning krijgt die u beoogt. Voor traditionele bouw kunt u terecht bij Poppink. Wij zijn de specialist. We bouwen vrijstaande woningen, recreatiewoningen, 2 onder 1 kap woningen en woningen naar eigen ontwerp. Ons grote doel is onze klanten een zo breed mogelijk dienstenpakket te presenteren. Voor traditionele bouw kunt u uitwijken naar Poppink.

Traditionele bouw

Traditionele bouw

De specialisten van bouwbedrijf Poppink

Wij staan voor u klaar. Tot de specialisten waarop wij vertrouwen behoren onder meer metselaars, timmerlieden, tekenaars en een constructeur. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit, scherpe prijzen en korte lijnen. Voor traditionele bouw kunt u terugvallen op Poppink. Wij komen met concepten op maat en nemen slechts met de hoogste standaard genoegen. Daar investeren we in. Voor traditionele bouw kunt u Poppink inschakelen.

We staan garant voor optimale kwaliteit en service. Voor traditionele bouw kunt u aankloppen bij Poppink.

Als u meer wilt weten over traditionele bouw of als u meer informatie wilt over Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Waarom kiezen voor Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Traditionele bouw | Poppink B.V.