Schuurhuis bouwen

Wanneer u zoekt op schuurhuis bouwen bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo is bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven in Oost-Nederland.

Daarmee beschikken we over de nodige kennis en ervaring bij een schuurhuis bouwen. Doordat we voor u vrijwel ieder gewenst huis kunnen bouwen bent u ook een schuurhuis bouwen aan het juiste adres bij Poppink.

Door middel van een vrij ontwerp proces zullen we uw schuurhuis gaan ontwerpen, en wellicht uitvoeren. Tijdens dit proces zult u nauw betrokken zijn. Wilt u meer informatie over ons bouwproces? Of over een schuurhuis bouwen? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink en laat u adviseren.

Schuurhuis bouwen met Bouwbedrijf Poppink

Schuurhuis voorbeeld van Bouwbedrijf Poppink

Schuurhuis bouwen

Een schuurhuis is een huis die qua uiterlijk lijkt op een schuur. Het is veelal een woning die een moderne en landelijke bouwstijl wat een erg mooi eindresultaat geeft. Het begon bij een woning, maar is door de jaren heen erg populair geworden en zo ontwikkeld dat het nu een volledige bouwstijl genoemd wordt.

Bij schuurwoningen ziet u vaak een inpandige veranda. Robuust afgewerkt met houten balken, waardoor een natuurlijke look ontstaat. Bij deze afwerking komen de natuurlijke materialen van de woning in de veranda mooi terug. Vaak is de veranda afgewerkt met eiken balken.

De prijs verschilt van de grootte van uw schuurhuis bouwen en het afwerkingsniveau van uw wensen. Bent u benieuwd naar een schuurhuis bouwen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via de bekende kanalen.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres.

Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen.

Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Schuurhuizen naast elkaar

Buitenaf een woning die gebouwd is door Bouwbedrijf Poppink.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een schuurhuis bouwen?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Samen met u gaan we werken aan het project wat uw droomhuis wordt. Niet alleen kunnen onze specialisten uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren. Doordat Bouwbedrijf Poppink alle specialisaties binnenshuis heeft ontstaan er korte lijnen bij de realisatie van uw woning, dit is wel zo prettig.

Uw droomhuis met Poppink?

Bouw uw droomhuis met Bouwbedrijf Poppink. Door de realisatie van uw nieuwbouw woning krijgt u een woning geheel naar uw wensen en smaak. Zo hoeft u uw woning niet eindeloos te verbouwen tot uw droomwoning, maar kunt u direct, vanaf het ontwerp bepalen welke wensen u waar wilt laten realiseren. Wij u helpen bij de keuze van duurzame materialen en technologieën, wat zorgt voor een langdurig comfortabele en energiezuinige thuis.

Wilt u weten wat Bouwbedrijf Poppink kan betekenen voor het realiseren van uw woonwensen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies en informatie. Zoals gezegd, samen met u gaan wij werken aan uw droomhuis!