Recreatiewoning Overijssel

U heeft gezocht op recreatiewoning Overijssel. Zo kan het mogelijk zijn dat u een nieuwe recreatiewoning wilt laten bouwen in Overijssel. Daarvoor bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo kunnen onze medewerkers u niet alleen adviseren bij het nemen van de keuzes. Ook kunnen wij uw nieuw te bouwen recreatiewoning realiseren.

Zo kunt u in Overijssel iedere gewenste recreatiewoning laten bouwen. Zo kunt u uw recreatiewoning omtoveren tot een waar paleis. Door middel van duidelijke schetsen kunt u in een oogopslag zien hoe uw toekomstige recreatiewoning er uit komt te zien. Wilt u meer informatie over een recreatiewoning Overijssel van Bouwbedrijf Poppink? Klik dan op de onderstaande knop.

Recreatiewoning Overijssel

Recreatiewoning Overijssel

Waarom een recreatiewoning Overijssel bouwen?

Wanneer u kiest voor een recreatiewoning laat bouwen kan het zijn dat u tegen allerlei ongemakken aanloopt. Door middel van onze kennis en ervaring bij het bouwen van recreatiewoningen kunnen wij u goed adviseren in het nemen van bepaalde keuzes. Tijdens het gehele bouwproces kunt u onze medewerkers altijd om advies vragen.

Daarnaast zorgen onze vakmensen er ook voor dat uw recreatiewoning totaal wordt opgeleverd zoals u voor ogen heeft. Wilt u advies over een nieuw te bouwen recreatiewoning? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag een brochure aan.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Recreatiewoning Overijssel

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?