Recreatiewoning op eigen grond

Wanneer u zoekt op recreatiewoning op eigen grond bent u daarvoor bij Bouwbedrijf Poppink uit Fleringen aan het juiste adres. Wanneer u een recreatiewoning op eigen grond wilt bouwen kunt u bij Poppink kiezen uit een tal van opties die u kunt toepassen in uw recreatiewoning. U wilt tenslotte optimaal genieten van uw recreatiewoning. Verder kan Bouwbedrijf Poppink u adviseren bij het nemen van deze keuzes.

Wanneer u alle keuzes duidelijk heeft kan er worden begonnen met het ontwerp. Door middel van duidelijke schetsen kunt u in een oogopslag zien hoe uw toekomstige recreatiewoning er uit komt te zien. Ook zult u tijdens het bouwproces van uw recreatiewoning zien dat Bouwbedrijf Poppink de juiste keuze is voor het laten bouwen van uw woning. Door middel van goed opgeleide vakmensen wordt uw woning gerealiseerd. Wilt u meer informatie over recreatiewoningen van Bouwbedrijf Poppink? Klik dan op de onderstaande knop.

Recreatiewoning op eigen grond

Recreatiewoning op eigen grond | Poppink B.V.

Wat is recreatiewoning op eigen grond

Wanneer u graag een recreatiewoning op eigen grond wilt, dan bent u de eigenaar van de volledige kavel. U kunt met de recreatiewoning op eigen kavel doen wat u wilt, omdat het de hele recreatiewoning op eigen grond van u is.

Een recreatiewoning op eigen grond is een vakantiehuis of tweede woning die zich bevindt op uw eigen grond dat volledig eigendom is van u. Dit betekent dat niet alleen dat u in bezit bent van de woning, maar ook van de gehele grond.

Bij bouwbedrijf Poppink kunt u hier informatie vragen over een recreatiewoning op eigen grond. Wij zijn te bereiken via de bekende kanalen. Druk hieronder op de knop om ons te contacteren.

Waarom een recreatiewoning bouwen?

Wanneer u kiest voor een recreatiewoning laat bouwen kan het zijn dat u tegen allerlei ongemakken aanloopt. Door middel van onze kennis en ervaring bij het bouwen van recreatiewoningen kunnen wij u goed adviseren in het nemen van bepaalde keuzes. Tijdens het gehele bouwproces kunt u onze medewerkers altijd om advies vragen. Daarnaast zorgen onze vakmensen er ook voor dat uw recreatiewoning totaal wordt opgeleverd zoals u voor ogen heeft. Wilt u advies over een nieuw te bouwen recreatiewoning? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag een brochure aan.

Recreatiewoning op eigen grond

Recreatiewoning op eigen grond

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Heeft u ideeën nodig of wilt u inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje op onze Pinterest pagina. Hier staan veel leuke inspiraties en ideeën op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?