Recreatiewoning laten bouwen

Wanneer u zoekt op recreatiewoning laten bouwen bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Zo is het realiseren van recreatiewoningen een van de specialisme van bouwbedrijf Poppink. Wanneer u een recreatiewoning gaat bouwen is het van belang dat u uiteindelijk optimaal kunt genieten in uw recreatiewoning.

Doordat bouwbedrijf Poppink luistert naar uw wensen en deze zo goed als mogelijk probeert te verwerken krijgt u een recreatiewoning laten bouwen geheel naar eigen smaak. Zo zal de realisatie van uw recreatiewoning gebeuren door bouwbedrijf Poppink. Doordat alle benodigdheden voor uw recreatiewoning in onze eigen werkplaats worden gemaakt kan het proces vlot verlopen. Wilt u meer informatie ontvangen over een recreatiewoning laten bouwen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en laat u adviseren.

Recreatiewoning laten bouwen

Recreatiewoning laten bouwen | Poppink B.V.

Wat is een recreatiewoning?

Als u recreatiewoningen laten bouwen wilt realiseren en u bent benieuwd wat het nou precies is? Lees dan verder. Dit zijn vakantiehuisjes op een recreatiepark, vakantiepark, camping of op het strand. Zulke huisjes zijn bedoeld voor mensen die even op vakantie willen of tijdelijk even ergens willen wonen. Volgens de Nederlandse wet is het niet toegestaan om er permanent in te verblijven. Dit komt omdat de recreatiewoningen bijvoorbeeld in een beschermd natuurgebied bevinden. Bouwbedrijf Poppink beschikt over ca. 75 vaklieden, waardoor wij zeer geschikt zijn om u te voorzien van mooie en goede nieuwbouw recreatiewoningen.

Wilt u graag recreatiewoning laten bouwen, of heeft u meer vragen over recreatiewoning? Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen! Wij zijn te bereiken via de bekende kanalen.

Waarom een recreatiewoning bouwen?

Wanneer u kiest voor een recreatiewoning laat bouwen kan het zijn dat u tegen allerlei ongemakken aanloopt. Door middel van onze kennis en ervaring bij het bouwen van recreatiewoningen kunnen wij u goed adviseren in het nemen van bepaalde keuzes. Tijdens het gehele bouwproces kunt u onze medewerkers altijd om advies vragen. Daarnaast zorgen onze vakmensen er ook voor dat uw recreatiewoning totaal wordt opgeleverd zoals u voor ogen heeft. Wilt u advies over een nieuw te bouwen recreatiewoning? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag een brochure aan.

Recreatiewoning laten bouwen

Recreatiewoning laten bouwen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoning laten bouwen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?