Recreatiewoning kopen

Wanneer u zoekt op recreatiewoning kopen bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Zo kunnen we vrijwel iedere gewenste recreatiewoning voor u realiseren. Doordat bouwbedrijf Poppink beschikt over ruime kennis en ervaring bent u bij ons aan hét adres. Voordat uw woning wordt gerealiseerd kunt u kiezen uit een tal van opties. Wanneer alle keuzes duidelijk zijn kan worden begonnen met het ontwerp. Door middel van duidelijke tekeningen kunt u in een oogopslag zien hoe uw woning er uit komt te zien. Door het toepassen van de beste materialen en mankrachten wordt uw woning gerealiseerd. Wilt u meer informatie ontvangen over een recreatiewoning kopen? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink en laat u adviseren.

Recreatiewoning kopen

Recreatiewoning kopen

Wat is een recreatiewoning?

Recreatiewoningen zijn vakantiehuisjes op een vakantiepark, camping of op het strand. In deze vakantiehuisjes mag je maar tijdelijk wonen. in het bestemmingsplan staat welk gebruik van de grond is toegestaan, waarvoor een gebouw gebruikt mag worden en waar er gebouwd mag worden.

Bent u in het bezit van een vakantiepark, recreatiepark of camping en u wilt graag recreatiewoning kopen en bouwen, dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Bij ons kunt u recreatiewoning kopen en laten bouwen door onze vakmensen.

Waarom een recreatiewoning bouwen?

Heeft u besloten dan u een recreatiewoning kopen wilt? Wanneer u kiest voor een recreatiewoning laat bouwen kan het zijn dat u tegen allerlei ongemakken aanloopt. Door middel van onze kennis en ervaring bij het bouwen van recreatiewoningen kunnen wij u goed adviseren in het nemen van bepaalde keuzes. Tijdens het gehele bouwproces kunt u onze medewerkers altijd om advies vragen. Wanneer u een recreatiewoning kopen wilt, zorgen onze vakmensen er ook voor dat uw recreatiewoning totaal wordt opgeleverd zoals u voor ogen heeft. Wilt u advies over een nieuw te bouwen recreatiewoning? Of heeft u andere vragen over een recreatiewoning kopen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of vraag een brochure aan.

Recreatiewoning kopen

Recreatiewoning kopen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk. Niet alleen kunnen onze specialisten dus uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?