Raalte bouwbedrijf

U heeft gezocht naar Raalte bouwbedrijf. Wanneer u op zoek bent naar een Raalte bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo beschikt bouwbedrijf Poppink over een eigen vestiging in Raalte. Niet alleen heeft bouwbedrijf Poppink daardoor kennis en ervaring bij het bouwen van huizen in de gemeente Raalte. Maar ook beschikken wij over eigen middelen en materialen om uw huis tot een waar droomhuis te maken. Bijvoorbeeld kunnen onze eigen architecten samen met u het beste plan maken voor de omvang en indeling van uw woning.

Daarnaast zorgen de bouwspecialisten van Raalte bouwbedrijf voor de vlotte bouw van uw woning. Ten slotte is het tijdens het ontwerp of de bouw van uw woning mogelijk dat u vragen heef. Ook daarvoor kunt u een van onze specialisten benaderen. Daarmee bieden wij u adviezen en begeleiding tijdens het ontwerp en de bouw van uw woning. Wilt u meer informatie over ons als Raalte bouwbedrijf of over bouwbedrijf Poppink in het algemeen? Neem dan contact op met een van onze specialisten en laat u adviseren.

Raalte bouwbedrijf

Raalte bouwbedrijf

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen als Raalte bouwbedrijf voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een Raalte bouwbedrijf bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink als Raalte bouwbedrijf?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Raalte bouwbedrijf

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Raalte bouwbedrijf | Poppink B.V.