Prijs nieuwbouw

U zocht op prijs nieuwbouw. Bent u op zoek naar prijs nieuwbouw? Daarvoor bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo kunnen onze specialisten voor u de prijs nieuwbouw voor u berekenen. Doordat het vooraf, zonder het kennen van uw wensen, lastig is te zeggen wat een prijs zal zijn is het aan te raden contact op te nemen met een van onze specialisten. Bijvoorbeeld kan een prijs aanzienlijk verschillen in een vrijstaande- of twee-onder-één-kap woning.

Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen uit een tal van opties voor het uitbreiden van uw woning. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een erker, of wat te denken van een dakkapel. Ook deze opties maken de prijs afhankelijk van uw keuzes. Zoals gezegd kunt u het beste vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten. Samen wordt er dan gekeken naar uw wensen én krijgt u een prijs nieuwbouw op maat!

Prijs nieuwbouw

Prijs nieuwbouw | Poppink B.V.

Wat is de prijs nieuwbouw?

De prijs nieuwbouw is lastig om direct te zeggen, dit verschilt erg. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Bijvoorbeeld zit er al een groot verschil in wat voor materiaal u mee wilt gaan bouwen. Om precies achter de prijs te komen kunt u met ons een afspraak maken, waarbij wij uw wensen in de woning verwerken, waarnaar wij precies kunnen berekenen wat de exacte kosten zullen zijn.

Er zitten veel voordelen aan bij in het bezit zijn van een nieuwbouw woning. Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan veel nieuwe wetten en regels. De woningen moeten voldoen aan bepaalde isolatie waardes en nog veel meer. Het is aangenaam wonen, doordat u ook de eerst bent is het lekker fris. Meer weten over wat is de prijs nieuwbouw? Klik dan hier beneden op de knop.

Prijs nieuwbouw

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen en voor uw vraag over de prijs nieuwbouw.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Prijs nieuwbouw

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?