Prefab woningbouw

Prefab woningbouw biedt tegenwoordig vele voordelen. Wanneer u zoekt naar prefab woningbouw bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo is bouwbedrijf Poppink dé specialist voor uw prefab woningbouw. Door middel van een prefab oplossing kan er niet alleen vlot worden gebouwd. Maar ook bespaart u op kosten door middel van een prefab oplossing.

Wanneer u kiest voor prefab woningbouw beschikt bouwbedrijf Poppink over de juiste middelen om uw huis van 0 tot 100 te realiseren. Daardoor kunnen wij u begeleiding bieden tijdens het hele bouwproject. Ook blijft u daardoor op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het traject. Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor een prefab woningbouw kunt u een van onze specialisten benaderen voor meer informatie en advies. Wij staan u graag te woord.

Prefab woningbouw

Prefab woningbouw

Wat is prefab woningbouw

Een prefab woning wordt kant een klaar gemaakt bij ons in de fabriekshal. Alle elementen die wij bij ons maken worden als het ware een grote puzzel die in elkaar wordt gezet op de bouw locatie. Of je nu een rijtjeshuis, een bungalow, een villa of een twee onder een kap woning wilt gaan bouwen. Met prefab is alles mogelijk! Alle onderdelen voor een bepaalde woning wordt bij ons in de fabriek gemaakt, daarna naar de bouw gebracht en wordt op de bouwlocatie dus in elkaar gezet als een soort puzzel. De onderdelen waar u aan kan denken zijn: Vloeren, wanden, dakkapellen en het dak. Een andere naam voor prefab is een cataloguswoning.

Het grootste voordeel van een prefab woning is dat het in de kosten heel veel scheelt in vergelijking met een reguliere nieuwbouw woning.

Als u meer vragen heeft over prefab woningbouw of u wilt graag meer informatie over prefab woningbouw, dan zijn wij te bereiken via de bekende kanalen. Onze medewerkers helpen u graag om u te voorzien van de juiste informatie.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Prefab woningbouw

Prefab woningbouw

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?