Prefab woning

Bent u op zoek naar een prefab woning? Daarvoor bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo kunt u niet alleen een prefab woning voordeliger bouwen dan een reguliere bouw van een woning. Maar ook bespaart u op kosten bij een prefab woning. Zo worden bijvoorbeeld alle benodigde onderdelen vooraf, op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Van daaruit wordt uw prefab woning vervoerd naar uw bouwlocatie waar de bouwspecialisten van bouwbedrijf Poppink de afhandeling verder voor zich nemen.

Niet alleen zal uw huis daardoor sneller staan dan bij een reguliere bouw. Maar ook kunt u sneller aan de afwerking of inrichting van uw prefab woning starten. Kortom, het bouwen van een prefab woning biedt vele voordelen. Wanneer u meer informatie wilt over een van onze bouw mogelijkheden kunt u daarvoor contact opnemen met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Prefab woning

Prefab woning | Poppink B.V.

Wat is prefab woning

Een prefab woning wordt kant een klaar gemaakt in de fabriek. Het wordt als het ware een groot puzzel of bouwpakket die in principe alleen nog maar aan elkaar vast kan worden gezet. Of je nu een rijtjeshuis, een bungalow, een villa of een twee onder een kap woning wilt gaan bouwen. Alles kan worden voorzien met prefab. Alle onderdelen voor een bepaalde woning wordt in een fabriek gemaakt, daarna naar de bouw gebracht en daar in elkaar gezet als een soort puzzel. De onderdelen waar u aan kan denken zijn: Vloeren, wanden, dakkapellen en het dak. Een andere naam voor prefab is een cataloguswoning.

Het grootste voordeel van een prefab woning is dat het in de kosten heel veel scheelt in vergelijking met een reguliere nieuwbouw woning.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Prefab woning

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Prefab woning

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?