Prefab woning hout

Bent u op zoek naar een prefab woning hout? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Niet alleen is bouwbedrijf Poppink dé prefab woning hout specialist uit Oost-Nederland. Maar ook kan bouwbedrijf Poppink u voorzien van het bouwen van uw droomwoning met prefab elementen!

Bouwbedrijf Poppink samengevat kan alles voor u realiseren als het gaat om een prefab woning hout. Als het gaat over een prefab woning gaat de tijd van het bouwen niet alleen sneller, maar ook bespaart u veel geld in vergelijking met reguliere bouwmethodes. Hierdoor kunt u middels een prefab oplossing wellicht meer ruimte in uw woning creëren. Bovendien zijn er bij een prefab woning hout vele mogelijkheden. Doordat deze mogelijkheden vrijwel het zelfde zijn als bij een reguliere bouw staat niets u in de weg om te kiezen voor een prefab woning hout.

Wanneer u meer informatie wilt over een van onze bouwvormen kunt u daarvoor contact opnemen met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Prefab woning hout

Prefab woning hout | Poppink B.V.

Wat is prefab woning hout

Bij een een prefab woning hout worden er kant en klare elementen gemaakt in de fabriek. Het wordt een bouwpakket waarbij er als het ware een grote puzzel ontstaat die alleen maar in elkaar hoeft gezet te worden. Of je nu een rijtjeshuis, een bungalow, een villa of een twee onder een kap woning wilt gaan bouwen. Alles kan worden voorzien met prefab woning hout. Alle onderdelen voor een bepaalde woning wordt bij ons in de fabriek gemaakt, daarna naar de bouw gebracht en daar in elkaar gezet als een soort puzzel. De onderdelen waar u aan kan denken bij prefab woning hout zijn: Vloeren, wanden, dakkapellen en het dak. Een andere naam voor prefab is een cataloguswoning.

Het grootste voordeel van een prefab woning hout is dat het in de kosten heel veel scheelt in vergelijking met een reguliere nieuwbouw woning.

Bent u geïnteresseerd in een prefab woning hout? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Prefab woning hout

Prefab woning hout

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen.

In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen.

Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?

Uw droomhuis met Poppink?

Bouw uw droomhuis met de specialisten van Bouwbedrijf Poppink. Door de realisatie van uw nieuwbouw woning krijgt u een woning geheel naar uw wensen en smaak. Zo hoeft u uw woning niet eindeloos te verbouwen tot uw droomwoning. Maar kunt u direct, vanaf het ontwerp bepalen welke wensen u waar wilt laten realiseren.

Samen met u gaan we werken aan het project wat uw droomhuis wordt. Niet alleen kunnen onze specialisten uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren. Doordat Bouwbedrijf Poppink alle specialisaties binnenshuis heeft ontstaan er korte lijnen bij de realisatie van uw woning, dit is wel zo prettig.

Wilt u weten wat Bouwbedrijf Poppink kan betekenen voor het realiseren van uw woonwensen? Neem dan eens vrijblijvend contact op met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies en informatie. Zoals gezegd, samen met u gaan wij werken aan uw droomhuis!