Particulier opdrachtgeverschap

Als u wilt bouwen met particulier opdrachtgeverschap, dan kunt u zich wenden tot Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink. Dat is een van onze specialismen. Particulier opdrachtgeverschap houdt in dat kopers zelf hun grondkavel kopen of pachten en een architect kiezen om zo met maximale invloed hun woning te realiseren. We hebben hier veel ervaring mee. Poppink is begonnen in 1957. Sindsdien hebben we enkele duizenden woningen gerealiseerd. Daarbij gaan we gedetailleerd en nauwgezet te werk. We bouwen vrijstaande woningen, recreatiewoningen, 2 onder 1 kap woningen en woningen naar eigen ontwerp. Poppink heeft ruim 75 medewerkers in dienst. Daaronder bevinden zich onder andere metselaars, timmerlieden, werkvoorbereiders, tekenaars en een constructeur. Wij verenigen veel vakkennis onder een dak. Daardoor kunnen we scherpe prijzen hanteren. We hoeven immers geen beroep te doen op andere partijen. Als u wilt bouwen met particulier opdrachtgeverschap, dan kunt u afstemmen op Poppink.

Onze kennis en expertise staan tot uw beschikking. We willen datgene wat u voor ogen heeft omzetten in een concept op maat. Als u wilt bouwen met particulier opdrachtgeverschap, dan kunt u terugvallen op Poppink. Wij gaan met u in gesprek, inventariseren uw wensen, komen met een plan van aanplak, leggen u dat voor en als u akkoord gaat kunnen we aan de slag. We willen onze klanten een zo compleet mogelijk dienstenpakket voorleggen. Als u wilt bouwen met particulier opdrachtgeverschap, dan kunt u terecht bij Poppink.

Particulier opdrachtgeverschap: Poppink
Wij nemen enkel met de hoogste standaard genoegen. Als u wilt bouwen met particulier opdrachtgeverschap, dan kunt u aankloppen bij Poppink. Zie hier meer over ons:

· Klantervaringen
· Product-ABC

Als u geïnteresseerd bent in particulier opdrachtgeverschap en meer informatie wilt over Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.