Notariswoning bouwen

U heeft gezocht naar notariswoning bouwen. Wanneer u zoekt op notariswoning bouwen bent u daarvoor aan het juist adres bij bouwbedrijf Poppink. Zo kan bouwbedrijf Poppink voor u vrijwel ieder soort woning realiseren en ook zeker een notariswoning. Doordat een notariswoning wordt gekenmerkt aan rijke detaillering en luxe materialen kunt u een elegante woning creëren. Bij bouwbedrijf Poppink is het mogelijk om een vrij ontwerp woning te maken. Bouwbedrijf Poppink beschikt onder ca. 75 vaklieden en kunnen er daarvoor zorgen dat alles goed verloopt. Wilt u meer informatie ontvangen over een notariswoning bouwen? Of wilt u advies bij het kiezen van een woning? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink.

Notariswoning bouwen | Poppink B.V.

Notariswoning bouwen | Poppink B.V.

Hoe ziet notariswoning bouwen eruit?

Notaris huizen of Pastoriewoningen is een woning die gekenmerkt wordt door klassieke elementen en de symmetrie. Een klassieke Notariswoning heeft 2 verdiepingen, maar er zijn ook varianten waarbij ze 3 verdiepingen hebben. Op de notariswoning zit een schilddak.

De notaris huizen kunnen worden gebouwd met verschillende afmetingen en indelingen. De uitrusting van de notaris huizen van bouwbedrijf Poppink is van echte luxe. Het ontwerp van uw nieuwe notariswoning ligt allemaal bij u. U bent bij ons vrij in het ontwerp van uw notariswoning. Wat dacht u bijvoorbeeld van keramische dakpannen, luxe glas en goede vloerverwarming? Allemaal dingen die u zelf kan bedenken.

Heeft u meer vragen over notaris huizen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Wilt u graag inspiratie en ideeën opdoen? Bekijk dan zeker even onze Pinterest pagina! Hier staan vele leuke en mooie ideeën en inspiraties op! Heeft u meer vragen over notariswoning bouwen of andere vragen? Stel ze gerust! onze medewerkers helpen u graag. Wij zijn te bereiken via de bekende kanalen.

Notariswoning bouwen

Notariswoning bouwen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis en notariswoning bouwen. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze en notariswoning bouwen.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?