Notaris huizen

Wanneer u zoekt naar notaris huizen bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo is bouwbedrijf Poppink specialist in het realiseren van nieuwbouw woningen. Bijvoorbeeld ook nieuwbouw notaris huizen. Door middel van nieuwbouw notaris huizen kunt u genieten van een oude stijl in een nieuw jasje. Doordat onze notaris huizen worden gebouwd aan de hand van de laatste wet- en regelgevingen voldoen onze huizen aan alle eisen.

Bovendien kan bouwbedrijf Poppink voorzien in de vraag naar zowel het ontwerpen als ook het realiseren van uw huis. Zo vinden alle werkzaamheden binnenshuis plaats. Daardoor ontstaat er geen tijdverlies en houdt u korte lijntjes. Wanneer u meer informatie wilt over het realiseren van een woning kunt u daarvoor contact opnemen met bouwbedrijf Poppink.

Notaris huizen | Poppink B.V.

Notaris huizen | Poppink B.V.

Wat zijn notaris huizen?

Notaris huizen of Pastoriewoningen is een woning die gekenmerkt wordt door klassieke elementen en de symmetrie. Een klassieke Notariswoning heeft 2 verdiepingen, maar er zijn ook varianten waarbij ze 3 verdiepingen hebben. Op de notariswoning zit een schilddak.

De notaris huizen kunnen worden gebouwd met verschillende afmetingen en indelingen. De uitrusting van de notaris huizen van bouwbedrijf Poppink is van echte luxe. U bent bij ons vrij in het ontwerp van uw notariswoning. Wat dacht u bijvoorbeeld van keramische dakpannen, luxe glas en goede vloerverwarming? Allemaal dingen die u zelf kan bedenken.

Heeft u meer vragen over notaris huizen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Notaris huizen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?