Nieuwbouw woning

U heeft gezocht op nieuwbouw woning. Daarna bent u uitgekomen bij bouwbedrijf Poppink. Bij bouwbedrijf Poppink bent u aan het juiste adres, wanneer u van plan bent een nieuwbouw woning te gaan bouwen. Als u graag een nieuwbouw woning wilt gaan bouwen betekent het ook dat u te maken gaat krijgen met veel keuzes. Door het verkrijgen van goed advies hoeven deze keuzes geen moeilijke keuzes te worden. Onze medewerkers helpen u graag bet het maken van de juiste keuzes!

Doordat bouwbedrijf poppink beschikt over een tal van vakmensen kunnen wij u als geen ander advies geven. Uiteraard geven wij niet alleen advies, maar zijn wij natuurlijk ook een bouwbedrijf. Wilt u advies voor de nieuwbouw van een woning? Klik dan op de onderstaande knop.

Nieuwbouw woning

Nieuwbouw woning | Poppink B.V.

Hoe duur is bouwen van een nieuwbouw woning

De nieuwbouwwoningen zijn in prijzen flink gestegen de laatste tijd, maar u bespaart wel een hoop kosten wanneer u kiest voor een nieuwbouwwoning.

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge milieueisen, waardoor uw huis goed moet geïsoleerd worden, een hoog energielabel heeft en is voorzien van een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra en riolering. Kortom: Een nieuwbouwwoning is duurzaam. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten.

Ook staat de prijs vast die u moet betalen dus weet u direct waar u aan toe bent. De eerste jaren zijn er ook weinig tot geen onderhoudskosten. Een nieuwbouwhuis koopt u vrij op naam dus u heeft ook geen kosten, zoals overdrachtsbelasting en taxatiekosten.

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces.

Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot scala aan catalogus woningen. Staat er geen type bij wat u mooi lijkt? Een vrij ontwerp woning is ook mogelijk bij bouwbedrijf Poppink!

Nieuwbouw woning

Nieuwbouw woning

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Als u graag wilt bouwen en u heeft inspiratie en ideeën nodig. Neem dan zeker ook een kijkje op onze Pinterest pagina. Hier kunt u veel inspiratie en ideeën op doen.

U kunt ons ook bereiken als u meer vragen heeft over nieuwbouw woning of als u informatie wilt over nieuwbouw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?