Nieuwbouw woning vrijstaand

Wanneer u zoekt op nieuwbouw woning vrijstaand bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Aangezien bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven is van Oost-Nederland kunnen we u voorzien van kennis en ervaring in het bouwproces. Wanneer u besluit een vrijstaande woning te laten bouwen kunt u bij bouwbedrijf Poppink kiezen uit verschillende soorten woningen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een vrijontwerp woning of een cataloguswoning. Wanneer u kiest voor een cataloguswoning kiest u voor een gestandaardiseerde woning waarbij u kunt kiezen uit enkele opties.

Per woning verschillen de opties. Bijvoorbeeld kunt u denken aan een garage of uitbouw. Wilt u meer informatie ontvangen over nieuwbouw woning vrijstaand? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en laat u adviseren.

Nieuwbouw woning vrijstaand | Poppink B.V.

Nieuwbouw woning vrijstaand | Poppink B.V.

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een nieuwbouw woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces.

Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Kosten nieuwbouw woning vrijstaand

De kosten van een nieuwbouw woning vrijstaand verschilt natuurlijk erg per woning. Er zijn wel veel voordelen bij het bouwen en het hebben van een nieuwbouw woning vrijstaand. Nieuwbouwwoning moeten voldoen aan strenge milieueisen, waardoor uw huis goed geïsoleerd moet worden, een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra, een hoog energielabel heeft en een nieuwe riolering. Een nieuwbouw woning vrijstaand is dus erg duurzaam. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten.

De prijs die u betaald staat vast dus u weet precies waar u aan toe bent. In de eerste jaren heeft u vrijwel geen onderhoudskosten en een nieuwbouw woning vrijstaand koopt u vrij op neem, dus u heeft geen kosten, zoals de overdrachtsbelasting en taxatiekosten.

Nieuwbouw woning vrijstaand | Poppink B.V.

Nieuwbouw woning vrijstaand

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Wilt u meer ideeën en inspiraties opdoen? Neem dan zeker een kijkje op onze Pinterest pagina!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?