Nieuwbouw woning prijzen

Bent u nieuwsgierig naar nieuwbouw woning prijzen, omdat u van plan bent een nieuwbouw woning te kopen? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Zo is bouwbedrijf Poppink hét adres wanneer u een nieuwbouw woning wilt laten realiseren. Doordat de nieuwbouw woning prijzen variëren aan de hand van de door u gekozen opties is het nu niet exact te benoemen wat uw prijs zal worden.

Wanneer u de prijs voor uw nieuwbouw woning wilt weten kunt u daarvoor het beste contact opnemen met bouwbedrijf Poppink. Daarna gaan onze medewerkers voor u aan de slag en zullen u een passende offerte bieden aan de hand van de door u genoemde opties en uitvoering van uw woning. Wilt u direct  de prijzen voor uw nieuwbouw woning laten berekenen? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies.

Nieuwbouw woning prijzen

Nieuwbouw woning prijzen | Poppink B.V.

Wat zijn de nieuwbouw woning prijzen

Het is natuurlijk niet mogelijk om direct te zeggen wat de kosten zullen bedragen voor uw woning. Als u de precieze prijs wilt weten is het mogelijk om met ons een afspraak te maken, zodat u uw wensen kunt vertellen. Zodra wij alle wensen hebben toegepast in de woning is het mogelijk om de kosten te bepalen. De kosten is namelijk erg verschillend per woning

Meer weten over de nieuwbouw woning prijzen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag!

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Nieuwbouw woning prijzen

Nieuwbouw woning prijzen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?