Nieuwbouw woning prijs

Bent u op zoek naar wat nou een nieuwbouw woning prijs bedraagt? Dan bent u bij bouwbedrijf Poppink aan hét juiste adres. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen uw wensen bespreken, zodat we gelijk op een inschatting kunnen komen wat de nieuwbouw woning prijs zal bedragen. We gaan kijken naar de mogelijkheden, de plek, het materiaal, etc. Ook gaan we kijken naar wat er allemaal bij komt kijken qua architectuur en manuren.

Daarnaast beschikt bouwbedrijf Poppink ook nog eens over een tal van cataloguswoningen. Doordat deze woningen veelal worden gebouwd door bouwbedrijf Poppink kunnen we eventuele problemen bij het bouwproces al snel voor zijn.

De prijs voor een van de bovengenoemde woningen hangt af van de door u gekozen opties en uitvoeringen. Wenst u een casco woning? Dan ligt uiteraard de prijs lager wanneer we uw woning volledig afbouwen. Wanneer u de prijs wilt weten voor uw toekomstige woning kunt u daarvoor het best contact opnemen met bouwbedrijf Poppink. Bovendien kunnen onze medewerkers u dan voorzien van het nodige advies.

Nieuwbouw woning prijs

Nieuwbouw woning prijs | Poppink B.V.

wat is de nieuwbouw woning prijs

Om uw nieuwbouw woning prijs direct te bepalen is helaas niet mogelijk, door simpel weg de informatie die wij nodig hebben om de woning te bouwen naar uw wensen. Als u de exacte prijs wilt weten raden wij het aan om bij ons een afspraak te maken. Samen bespreken wij met u uw wensen die u verwerkt wilt hebben in uw toekomstige woning.

Een nieuwbouwwoning moet aan veel milieueisen voldoen. Zo moet er worden voldoen aan een bepaalde isolatiewaarde en moet het glas van HR++ zijn. Er zijn nog talloze meerdere zaken waar het huis aan moet voldoen. Zo spaart u enorm op uw energiekosten van uw nieuwbouw woning prijs.

Wilt u ideeën en inspiratie opdoen? Neem dan zeker een kijkje op onze Pinterest pagina! Hier staan veel mooi ideeën en inspiraties op. Heeft u meer vragen over wat is de nieuwbouw woning prijs? Stel ze gerust aan onze medewerkers. Wij helpen u graag!

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een nieuwbouw woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt.

Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw woning prijs

Nieuwbouw woning prijs

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?