Nieuwbouw woning bouwen

U heeft gezocht op nieuwbouw woning bouwen. Wanneer u opzoek bent naar een nieuwbouw woning bouwen en een betrouwbare partner om uw nieuwbouw woning te laten bouwen. Dan bent u daarvoor bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo kunt u bij bouwbedrijf Poppink er voor kiezen een vrij ontwerp te laten maken. Zo kunt u geheel naar eigen wens uw woning compleet maken.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor een zogenoemde cataloguswoning. Doordat bouwbedrijf Poppink beschikt over een groot assortiment cataloguswoningen is er voor een ieder wat wils. Wanneer u van plan bent een nieuwbouw woning te laten bouwen betekent het dat u te maken zult krijgen met veel keuzes. Door het verkrijgen van goed advies hoeven deze keuzes geen moeilijke keuzes te worden. Doordat bouwbedrijf poppink beschikt over een tal van vakmensen met jarenlange ervaring, kunnen wij u als geen ander advies geven. Wilt u advies voor de nieuwbouw van een woning? Klik dan op de onderstaande knop.

Nieuwbouw woning bouwen | Poppink B.V.

Nieuwbouw woning bouwen

Voordelen nieuwbouw woning bouwen

Stapt u in een nieuwbouw woning bouwen? Dan kiest u zelf uw badkamer en keuken uit, u bepaalt zelf waar de stopcontacten komen en beslist over de gebruikte materialen. Dit betekent dat u weet hoe uw nieuwe huis er vanaf dag een uit gaat komen te zien. U gaat wonen in een nieuw huis. De eerste persoon die de keuken gebruikt, het toilet doorspoelt en eventueel het bad laat vollopen.

Tegenwoordig moet een nieubouwwoning voldoen aan vele huidige technische voorschriften. Dit betekent dat de gevels, vloeren, deuren en het dak bepaalde isolatiewaardes moeten halen. Ook moeten de ramen minimaal beschikken over HR++ glas. De woning beschermt u dus goed tegen warmte en kou. Hierdoor bespaart u veel op de energiekosten. Uiteraard zijn de woningen ook goed geïsoleerd tegen geluiden van buitenaf.

Naast de isolatiewaardes zijn er ook nog andere voorwaarden waaraan jouw nieuwbouwwoning aan moet voldoen. Het plafond moet bijvoorbeeld een bepaalde hoogte hebben, de traptreden een minimale breedte, de deuren een bepaalde breedte en hoogte en de kamers een minimale oppervlakte. Hierdoor wordt het wonen erg leefbaar. De nieuwste ventilatiesystemen zorgen voor goede luchtkwaliteit. Kortom: Er zijn vele voordelen van een nieuwbouw woning bouwen.

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit om een nieuwbouw woning bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces.

Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt. Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u van plan te gaan bouwen en wilt u meer inspiratie en ideeën op doen? Neem dan zeker een kijkje op onze Pinterest pagina!

Nieuwbouw woning bouwen

Nieuwbouw woning bouwen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een nieuwbouw woning bouwen?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?