Nieuwbouw twee onder een kap

Wanneer u zoekt op nieuwbouw twee onder een kap bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo kunt u uw nieuwbouw twee onder een kap laten uitvoeren door bouwbedrijf Poppink. Doordat bouwbedrijf Poppink beschikt over jaren lange ervaring bij het bouwen van dergelijke woningen mogen wij ons oprecht specialist noemen van het bouwen van twee onder een kap woningen. Bovendien is het mogelijk om een twee onder een kap woning uit te breiden door middel van een tal van extra’s.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een uitbouw, garage of carport. Doordat u bij nieuwbouw te maken krijgt met veel keuzes is het mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer gaat zien. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen zal bouwbedrijf Poppink uw woning gaan realiseren. Maar ook zullen onze medewerkers u gaan begeleiden tijdens het bouwproces. Daarnaast voorzien ze u van passend advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouw twee onder een kap? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink en laat u adviseren.

Nieuwbouw twee onder een kap

Nieuwbouw twee onder een kap

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen over een nieuwbouw twee onder een kap voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een nieuwbouw twee onder een kap woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Nieuwbouw twee onder een kap

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?

Nieuwbouw twee onder een kap | Poppink B.V.