Nieuwbouw recreatiewoning

Wanneer u zoekt op nieuwbouw recreatiewoning bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Bent u in het bezit van een vakantiepark, recreatiepark of camping en wilt u graag nieuwbouw recreatiewoningen bouwen? Een nieuwbouw recreatiewoning kunnen we in vrijwel ieder gewenst formaat of uitvoering voor u realiseren. Doordat u bent aangekomen bij een van de grootste bouwbedrijven van Oost-Nederland kunnen we veel van uw wensen in-house realiseren. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan dakspanten, trappen en kozijnen.

Wanneer u een recreatiewoning wilt laten bouwen is het mogelijk dat deze moet voldoen aan bepaalde wensen of bepaalde afmetingen. Onze specialisten zullen samen met u gaan kijken naar de beste en mooiste oplossingen. Zo kunt u binnen de kortste keren genieten van uw eigen recreatiewoning, gebouwd naar uw eigen smaak. Wilt u meer informatie ontvangen over nieuwbouw recreatiewoning? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en laat u adviseren.

Nieuwbouw recreatiewoning | Poppink B.V.

nieuwbouw recreatiewoning

Wat is een nieuwbouw recreatiewoning?

Recreatiewoningen zijn vakantiehuisjes op een recreatiepark, vakantiepark, camping of op het strand. Zulke huisjes zijn bedoeld voor mensen die even op vakantie willen of tijdelijk even ergens willen wonen. Volgens de Nederlandse wet is het niet toegestaan om er permanent in te verblijven. Dit komt omdat de recreatiewoningen bijvoorbeeld in een beschermd natuurgebied bevinden. Een bewoner van een recreatiewoning op een vakantiepark beschikt over een eigen nummer, maar kan niet beschikken over een eigen postadres.

Bouwbedrijf Poppink beschikt over ca. 75 vaklieden, waardoor wij zeer geschikt zijn om u te voorzien van mooie en goede nieuwbouw recreatiewoningen.

Heeft u meer vragen over nieuwbouw recreatiewoning of heeft u andere vragen? Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen! Wij zijn te bereiken via de bekende kanalen.

Bouwbedrijf Poppink

Poppink is een bouwbedrijf dat gevestigd is in Fleringen en Raalte. Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Nieuwbouw recreatiewoning

nieuwbouw recreatiewoning

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Wilt u graag gaan bouwen en u heeft inspiratie en ideeën nodig? Dan is het zeker een aanrader om eens te kijken op onze Pinterest pagina. Hier kunt u zeker inspiratie en ideeën op doen voor uw volgende bouwproject!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?