Nieuwbouw koopwoningen

Wanneer u zoekt op nieuwbouw koopwoningen bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo is bouwbedrijf Poppink dé specialist in nieuwbouw koopwoningen in uw regio. Doordat het zeer goed mogelijk is dat u uw droomhuis wilt laten nieuwbouwen op een voor u perfecte locatie beschikt u over een luxe positie. Zo kunt u uw woning geheel naar uw eigen wensen opbouwen en indelen. Daardoor creëert u een woning geheel naar eigen smaak. Bovendien kunt u uw nieuwbouw koopwoning voorzien van allerlei opties. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een aanbouw, garage of een carport.

Kortom, u heeft alles geheel zelf in de hand. Uiteraard snappen wij dat het lastig is om bepaalde keuzes te maken. Doordat bouwbedrijf Poppink beschikt over jaren lange ervaring kunnen onze medewerkers u voorzien van passend advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouw koopwoningen? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink en laat u adviseren.

Nieuwbouw koopwoningen

Nieuwbouw koopwoningen | Poppink B.V.

Vragen over nieuwbouw koopwoningen

Als we het hebben over nieuwbouw koopwoningen komen er misschien wel genoeg vragen bij u op over de prijzen, de voordelen etc.Uiteraard is in deze tijd een nieuwbouwwoning bouwen of kopen duurder dan ooit te voren, maar u bespaart wel een hoop kosten wanneer u kiest voor een nieuwbouwwoning.

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge milieueisen, waardoor uw huis goed moet geïsoleerd worden, een hoog energielabel heeft en is voorzien van een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra en riolering. Kortom: Een nieuwbouwwoning is duurzaam. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten. Ook staat de prijs vast die u moet betalen dus weet u direct waar u aan toe bent. De eerste jaren zijn er ook weinig tot geen onderhoudskosten. Een nieuwbouwhuis koopt u vrij op naam dus u heeft ook geen kosten, zoals overdrachtsbelasting en taxatiekosten.

Heeft u meer vragen over nieuwbouw koopwoningen? Stel ze gerust. Onze medewerkers helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Nieuwbouw koopwoningen | Poppink B.V.

Nieuwbouw koopwoningen

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?