Nieuwbouw huizen

Wanneer u zoekt op nieuwbouw huizen bent u daarvoor aan het juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Zo is bouwbedrijf Poppink een van de grootste bouwbedrijven in Oost-Nederland. Doordat we jaarlijks een groot aantal huizen mogen bouwen kunnen we u voorzien van de laatste trends. Daarnaast kunnen we u ook voorzien van advies bij het bouwen van een woning door onze jarenlange ervaring. Nieuwbouw huizen zijn tegenwoordig in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Doordat u de vrije hand hebt bij nieuwbouw kunt u kiezen uit veel. Heel veel. Onze medewerkers zullen u voorzien van het nodige advies. Zo komt u tot een perfect eindresultaat. U woont tenslotte straks in uw eigen droompaleis. Doordat bouwbedrijf Poppink een groot assortiment heeft wanneer u zoekt op een nieuwbouw cataloguswoning kunnen we ook u hierin voorzien. Daarnaast kunt u ook voor een vrijontwerp woning bij ons terecht. Wilt u meer informatie ontvangen over nieuwbouw huizen? Of wilt advies ontvangen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers en laat u adviseren.

Nieuwbouw huizen

Nieuwbouw huizen

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Nieuwbouw huizen

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?