Nieuwbouw aannemer

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwbouw aannemer, bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo mag bouwbedrijf Poppink zich een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland noemen. Daarmee beschikken we over de nodige kennis en ervaring om als nieuwbouw aannemer uw project te mogen begeleiden.

Wanneer u een nieuwbouw aannemer zoekt kan bouwbedrijf Poppink de realisatie en planning op zich nemen. Daarmee voorkomt u problemen. Kortom, Bouwbedrijf Poppink is de juiste keuze wanneer u een aannemer zoekt. Wanneer u meer informatie wilt weten over bouwbedrijf Poppink of het bouwproces kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen u voorzien van advies en waar nodig alle vragen beantwoorden.

Nieuwbouw aannemer

Nieuwbouw aannemer | Poppink B.V.

Wat doet een nieuwbouw aannemer

Een nieuwbouw aannemer zorgt in de bouw voor veel zaken. De nieuwbouw aannemer in de bouw coördineert het gehele project van begin tot eind en zorgt voor een goeie planning zodat alles verloopt zoals het hoort binnen de afgesproken tijdstippen. Een aannemer werkt direct met onderaannemers, bijvoorbeeld vakmensen zoals metselaars, loodgieters, elektriciens en dakdekkers. Een aannemer zoals bouwbedrijf Poppink heeft al veel vakmensen zelf in eigen bedrijf aan het werk, waardoor alle afspreken wat sneller verlopen. Hierdoor bieden wij een goed resultaat!

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Nieuwbouw aannemer

Nieuwbouw aannemer

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Pinterest

Bent u benieuwd naar onze reeds opgeleverde projecten en huizen? Neem dan zeker een kijkje op onze Pinterest pagina! hier staan veel leuke ideeën en inspiraties op waarbij u een leuk beeld krijgt wat bouwbedrijf Poppink u te bieden heeft!

Benieuwd naar onze Pinterest pagina?