Nieuw huis bouwen

Als u een nieuw huis wilt bouwen, dan kunt u zich richten tot Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink. Wij zijn de ervaren specialist. We hebben inmiddels enkele duizenden woningen gerealiseerd. Poppink gaat bij het bouwen van een huis te werk volgens een vast stramien. Daarbij staat voorop dat we de wensen van de klant willen vertalen in een concept op maat. Als u een nieuw huis wilt bouwen, dan kunt u zich wenden tot Poppink. We verenigingen alle voor onze branche belangrijke disciplines onder één dak.

We beschikken onder meer deskundige timmermannen, metselaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur in dienst. Vrijstaande huizen, 2 onder 1 kap woningen, recreatiewoningen en woningen naar eigen ontwerp, dat zijn de woningtypes die wij aanbieden. We zijn een bedrijf van korte lijnen en hanteren scherpe prijzen voor onze werkzaamheden. Als u een nieuw huis wilt bouwen, dan kunt u dat uitbesteden aan Poppink. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

nieuw huis bouwen bij bouwbedrijf Poppink

Nieuw huis bouwen

Nieuw huis bouwen bij Bouwbedrijf Poppink

Bij de woningbouw die wij voorstaan geldt dat uw wensen naar voren moeten komen. Het is onze ambitie uw droomhuis tot stand te brengen. Daar gaan we voor. Als u een nieuw huis wilt bouwen, dan kunt u een beroep doen op Poppink. Wij zien in iedere opdracht een mooie uitdaging. Ook voor verbouwingen van bestaande woningen worden we ingeschakeld. Als u een nieuw huis wilt bouwen, denk dan aan Poppink.

Nieuw huis bouwen: Poppink staat voor u klaar

Wij kunnen het ontwerp en de uitvoerende werkzaamheden voor onze rekening nemen. Als u een nieuw huis wilt bouwen, dan kunt u afstemmen op Poppink. Meer over ons:

· Woningtypen
· Werkwijze Poppink

Als u een nieuw huis wilt bouwen en meer informatie wilt over Bouw- en Handelsmaatschappij Poppink, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.