Kosten nieuwbouwwoning vrijstaand

Wanneer u zoekt op kosten nieuwbouwwoning vrijstaand bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Doordat bouwbedrijf Poppink uw specialist is in het bouwen van nieuwbouwwoningen kunnen wij u verder helpen. Zo zullen wij niet alleen uw huis realiseren. Maar ook begeleiden wij u tijdens het bouwproces en voorzien wij u van het nodige advies.

Doordat bouwbedrijf Poppink beschikt over jarenlange ervaring bij het bouwen van nieuwbouwwoningen kunnen wij u als geen ander helpen. Bovendien bereken wij de kosten nieuwbouwwoning vrijstaand aan de hand van uw wensen én mogelijkheden van uw perceel. Daardoor ontvangt u een prijs op maat gemaakt voor u. Daarmee betaalt u niets te veel! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Neem dan contact op en laat u adviseren.

Kosten nieuwbouwwoning vrijstaand

Kosten nieuwbouwwoning vrijstaand

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Kosten nieuwbouwwoning vrijstaand

Kosten nieuwbouwwoning vrijstaand | Poppink B.V.

Bouwfase kosten nieuwbouwwoning vrijstaand

De bouwfase is verdeeld in 3 onderdelen:

ruwbouwfase: Onder de ruwbouwfase vallen bijvoorbeeld de fundering, de riolering, groot deel van de leidingen, de dragende muren en het dag. Het doel van deze fase is dat de nieuwbouwwoning wind en waterdicht is.

Afbouw: De afbouwfase wordt de afwerking mee bedoelt. De woning wordt klaargemaakt zodat er in gewoond kan worden. Denk hierbij aan de volgende onderdelen: Het stuken van plafonds en het afwerken van wanden, Het plaatsen van een deklvoer, het plaatsen van binnenwanden, binnendeurkozijnen en binnendeuren, Het plaatsen van de trap, overige installaties en leidingen zoals elektra en ventilatiesysteem en het schilderwerk.

De oplevering: De laatste fase van de nieuwbouwwoning is de oplevering. Tijdens de oplevering lopen wij samen met u als de bouwer rond om alles te controleren of alles is verlopen zoals het hoort. Hierna vindt de sleuteloverdracht plaats. U bent officieel eigenaar van de woning. Het inrichten kan van start gaan!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?