Kosten nieuwbouwhuis

Wanneer u zoekt op kosten nieuwbouwhuis bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo variëren de kosten voor een nieuwbouw huis aan de hand van de gekozen opties en  materialen. Daardoor kunnen we u niet een op een de kosten nieuwbouwhuis in kaart brengen. Doordat de prijs voor uw nieuwbouwhuis op maat wordt berekend zult u nooit te veel betalen. Bovendien mag bouwbedrijf Poppink zich een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland noemen.

Ook kunnen we al uw wensen in-house realiseren. Hierbij kunt u denken aan het ontwerp. Maar ook kunnen we in onze werkplaats alle woning benodigdheden realiseren. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over kosten nieuwbouwhuis, kunt u daarvoor contact opnemen met een van onze medewerkers.

Kosten nieuwbouwhuis

kosten nieuwbouwhuis

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. We proberen daarbij altijd de kosten nieuwbouwhuis zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen. Zo zorgen we er samen voor dat u nooit teveel kosten nieuwbouwhuis betaald.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de bekende kanalen.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk. Niet alleen kunnen onze specialisten dus uw droomwoning ontwerpen. Maar óók gaan onze bouwspecialisten uw woning van A tot Z realiseren.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

kosten nieuwbouwhuis

Kosten nieuwbouwhuis | Poppink B.V.

Bouwfase

De bouwfase is verdeeld in 3 onderdelen:

ruwbouwfase: Onder de ruwbouwfase vallen bijvoorbeeld de fundering, de riolering, groot deel van de leidingen, de dragende muren en het dag. Het doel van deze fase is dat de nieuwbouwwoning wind en waterdicht is.

Afbouw: De afbouwfase wordt de afwerking mee bedoelt. De woning wordt klaargemaakt zodat er in gewoond kan worden. Denk hierbij aan de volgende onderdelen: Het stuken van plafonds en het afwerken van wanden, Het plaatsen van een deklvoer, het plaatsen van binnenwanden, binnendeurkozijnen en binnendeuren, Het plaatsen van de trap, overige installaties en leidingen zoals elektra en ventilatiesysteem en het schilderwerk.

De oplevering: De laatste fase van de nieuwbouwwoning is de oplevering. Tijdens de oplevering lopen wij samen met u als de bouwer rond om alles te controleren of alles is verlopen zoals het hoort. Hierna vindt de sleuteloverdracht plaats. U bent officieel eigenaar van de woning. Het inrichten kan van start gaan!

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?