Kosten huis bouwen

U heeft gezocht op kosten huis bouwen. Wanneer u zoekt op kosten huis bouwen zult u merken dat u bij het bouwen van een huis veel kosten kwijt zult zijn. Echter is er een mogelijkheid te besparen op het bouwen van uw woning. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen een cataloguswoning te laten bouwen. Door middel van een cataloguswoning kiest u voor een woning welke relatief snel gerealiseerd kan worden doordat deze vaker wordt gebouwd.

Zo beschikt bouwbedrijf Poppink over een groot aantal cataloguswoningen. Zowel vrijstaand als 2 onder 1 kap woningen. Doordat u zelf kunt kiezen voor optionele uitbreidingen of aanpassingen kunt u zelf de kosten laag houden. Daarnaast kunt u ook nog een kiezen voor een vrij ontwerp woning. Weliswaar kunnen deze kosten hoger liggen dan een cataloguswoning. Maar u heeft dan wel een vrije regie over de indeling en uitvoering van uw woning. Wilt u meer informatie over de kosten van een huis bouwen? Of wilt u informatie ontvangen over de cataloguswoningen van bouwbedrijf Poppink? Neem dan direct contact op.

kosten huis bouwen

kosten huis bouwen

Advies bij bouwen

Wanneer u besluit een nieuwbouw woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij deze keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt over de materialen en kosten huis bouwen staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt.

Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

kosten huis bouwen

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?