Kosten bouwen huis

Wanneer u zoekt naar kosten bouwen huis bent u voor het beantwoorden van uw vraag aan hét juiste adres bij bouwbedrijf Poppink. Zo kunnen de kosten bouwen huis variëren van goedkoop tot duur. Samengevat zijn de kosten bouwen huis afhankelijk van keuzes die u maakt. Bijvoorbeeld kunt u bij het bouwen van een huis kiezen uit verschillende varianten, denk hierbij aan twee-onder-een-kap, of een rijtjes woning.

Daarnaast krijgt u nog te maken met opties voor uw huis. Ook hiervan zijn de kosten bouwen huis afhankelijk. Wanneer u uw woonwensen in beeld heeft kunt u contact opnemen met de specialisten van bouwbedrijf Poppink. Daarna kunnen de specialisten al uw woonwensen omvormen tot een compleet kostenplaatje voor uw woning. Kortom, de vraag naar kosten bouwen huis en alle informatie vindt u bij bouwbedrijf Poppink. Wij voorzien u graag van advies en informatie.

Kosten bouwen huis

Kosten bouwen huis | Poppink B.V.

Kosten bouwen huis veel geld?

Als ik kies voor een nieuwbouwwoning wat zijn dan de kosten bouwen huis?

Uiteraard is in deze tijd een nieuwbouwwoning bouwen of kopen duurder dan ooit te voren, maar u bespaart wel een hoop kosten wanneer u kiest voor een nieuwbouwwoning.

Nieuwbouwwoningen moeten tegenwoordig voldoen aan vele strenge milieueisen, waardoor uw huis goed moet geïsoleerd worden, een hoog energielabel heeft en is voorzien van een modern verwarmingssysteem, nieuwe elektra en riolering. Kortom: Een nieuwbouwwoning is duurzaam. Hierdoor bespaart u op uw energiekosten.

Ook staat de prijs vast die u moet betalen dus weet u direct waar u aan toe bent. De eerste jaren zijn er ook weinig tot geen onderhoudskosten. Een nieuwbouwhuis koopt u vrij op naam dus u heeft ook geen kosten, zoals overdrachtsbelasting en taxatiekosten.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning. Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Kosten bouwen huis

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning. Bij vragen over kosten bouwen huis bent u ook van harte welkom! Neem gerust contact op en wie weet zien wij elkaar snel!

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?