Kavel en huis

Wanneer u zoekt op kavel en huis bent u daarvoor aan het juiste adres. Niet alleen beschikt bouwbedrijf Poppink over een tal van bouwkavels waarop u uw droomhuis kunt laten realiseren. Maar ook wanneer u zelf beschikt over een kavel en zoekt naar een aannemer om uw woning te laten bouwen bent u bij bouwbedrijf Poppink goed. Zo beschikken we als een van de grootste bouwbedrijven uit Oost-Nederland over veel kennis en ervaring bij het bouwen van huizen.

Wilt u meer informatie over kavel en huis? Of wilt u in contact komen met bouwbedrijf Poppink voor het laten realiseren van uw toekomstige kavel en huis? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink en laat u adviseren.

Kavel en huis

Kavel en huis

Advies bij bouwen

U zoekt naar een kavel en huis. Wanneer u besluit een woning te bouwen zult u ongetwijfeld tegen veel keuzes aanlopen. Dat wil zeggen dat u een beslissing moet maken bij de te nemen keuzes. Wanneer u bij deze keuzes advies wilt staan wij voor u klaar. Door het wegnemen van deze onzekerheden kunt u met een gerust hart het bouwproces in. Ook heeft u de budgetoverschrijding beter in de hand tijdens het bouwproces. Doordat u zelf kiest welk type woning u in welke uitvoering wilt hebt u zelf in de hand welke kosten u maakt.

Daarnaast voorkomt u dat u te maken krijgt met grote verantwoordelijkheden wanneer u zelf een project zou aansturen. Ook heeft u als voordeel dat Bouwbedrijf Poppink alles voor zijn rekening neemt wat betreft het regelen van alle benodigde vergunningen. Bij bouwbedrijf Poppink kunt u kiezen uit een groot aantal catalogus woningen. Staat er niet een type bij wat u mooi lijkt? Ook voor het bouwen van een vrij ontwerp woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Kavel en huis

Op zoek naar een bouwplan met kavel en huis?

Heeft u zelf geen kavel en huis, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op via de bekende kanalen. Wij helpen u graag!

Heeft u nog geen inspiratie of ideeën of wil je graag inspiratie en ideeën opdoen? Neem dan een kijkje op onze Pinterest pagina! Op deze pagina vindt u veel opgeleverde projecten en huizen die wij in de loop der jaren hebben mogen bouwen.