Kavel Broekland

Bent u op zoek naar een kavel Broekland? Wij vinden het geweldig dat wij u kunnen voorzien van een kavel Broekland. Echter zullen daarvoor nog wat stappen genomen moeten worden. Maar ook daarbij helpt bouwbedrijf Poppink u graag verder. Bouwbedrijf Poppink heeft veel ervaring in het bouwen van verschillende soorten huizen.

Onze specialisten kunnen uw droomhuis ontwerpen en denken graag mee met uw wensen en behoeftes. Daarnaast wordt er ook graag met u mee gedacht over alle toepassingen en oplossingen. Bent u benieuwd naar meer informatie over kavel Broekland? Neem dan contact op met bouwbedrijf Poppink voor meer informatie.

Kavel Broekland

Kavel Broekland | Poppink B.V.

Kavel Broekland met Poppink

Kavel Broekland met bouwbedrijf Poppink biedt u een uitstekende gelegenheid om uw droomhuis te realiseren. Onze ervaren vakmensen staan altijd klaar om u te begeleiden bij elke stap van het bouwproces. Uw visie brengen wij tot leven. Met bouwbedrijf Poppink kunt u rekenen op hoogwaardige vakmanschap, aandacht voor detail en een toewijding aan klanttevredenheid.

Een aankoop van een kavel broekland en daar een huis op willen bouwen is natuurlijk een belangrijke investering. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen door een bouwervaring van hoge kwaliteit te bieden.

Geschikt woningtype voor u

Doordat bouwbedrijf Poppink alles levert vanuit eigen fabriek kunnen wij aan al uw wensen van een kavel broekland voldoen. Wanneer u besluit te zoeken naar een bouwbedrijf bent u bij bouwbedrijf Poppink aan het juiste adres. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vrijstaande woning, twee onder een kap woning en recreatie woning.

Daarnaast kunt u bij bouwbedrijf Poppink er ook voor kiezen om een vrij ontwerp woning te laten bouwen. Wanneer u kiest voor een vrij ontwerp woning kunt u er voor kiezen om uw woning op een naar uw wensen aangepaste manier te laten bouwen. Ook kan bouwbedrijf poppink u adviseren in de te nemen keuzes wanneer u een woning wilt gaan bouwen.

Kavel Broekland

Kavel Broekland

Waarom bouwbedrijf Poppink?

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink is dé specialist op het gebied van het bouwen van een eigen huis. Het bouwbedrijf uit Overijssel, dat opgericht is in 1957, heeft de afgelopen zeven decennia enkele duizenden woningen gebouwd op traditionele wijze.

Het realiseren van vrijstaande woonhuizen, recreatiewoningen, of twee-onder-één-kap-woningen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij het Overijsselse bouwbedrijf vindt u alles onder één dak. Timmerlieden, metselaars, tegelzetters, machinale houtbewerkers, tekenaars, uitvoerders, werkvoorbereiders en een constructeur. Ruim 75 gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers maken het werk mede mogelijk.

Bouw- en handelsmaatschappij Poppink timmert al sinds 1957 aan de weg. Het Overijsselse bouwbedrijf is opgericht door J.H. Poppink, vervolgens voortgezet door zijn zoon Harry Poppink en momenteel in handen van kleinzoon John Poppink.

Op zoek naar een bouwplan met kavel?

Heeft u zelf geen kavel, maar wilt u wel graag een nieuwbouw woning bouwen? Ook daarvoor bent u bij Poppink aan het juiste adres. Bouw- en handelsmaatschappij H.J. Poppink heeft verschillende bouwplannen in diverse plaatsen. In sommige gevallen hebben wij al een omgevingsvergunning voor u aangevraagd en kunt u kiezen uit verschillende modellen woningen. Bij onze bouwplannen bent u nog vrij in de keuze van uw woning.

Woningen op social media

Wanneer u opzoek bent naar een nieuw te bouwen woning kunt u daarvoor inspiratie opdoen op diverse social media kanalen. Bouwbedrijf Poppink beschikt over een Pinterest waarop we met enige regelmaat nieuwe woningen plaatsen. Ook krijgt u een beeld van de reeds opgeleverde projecten van bouwbedrijf Poppink en kunt u ideeën opdoen. Wanneer u vragen heeft over een van onze woningen of reeds opgeleverde projecten kunt u daarvoor via de bekende kanalen bereiken. Heeft u onze Pinterest pagina al bekeken?